Samsung Galaxy S8 s-a vandut extrem de bine

Samsung Galaxy S8 a inregistrat vanzari excelente din momentul lansarii oficiale si pana acum, Samsung laudandu-se cu asta in presa sud-coreeana.

22

Samsung Galaxy S8 a inregistrat vanzari foarte bune dupa ce a fost lansat pe pietele globale, iar astazi aflam cateva detalii direct de la compania Samsung. Un reprezentant al celor de la Samsung a declarat ca Samsung Galaxy S8 se vinde de 2 ori mai bine decat Samsung Galaxy S7, exact asa cum spera compania Samsung inaintea lansarii.

Conform acestui reprezentant, 1 milion de unitati ale Samsung Galaxy S8 s-au vandut in Coreea de Sud la doar 37 de zile dupa lansarea oficiala. In cazul Samsung Galaxy S7 a fost nevoie de 75 de zile pentru ca acest prag sa fie atins, deci Samsung Galaxy S8 inregistreaza o popularitate mult mai mare si vanzari mult mai bune decat predecesorul sau.

Desi doar in Coreea de Sud Samsung Galaxy S8 s-a vandut in 1 milion de unitati la o luna dupa lansare, se pare ca la nivel global cifra ar fi cu mult mai mare. In cursul acestei luni cei de la Samsung au anuntat ca Samsung Galaxy S8 s-au livrat catre parteneri  nu mai putin de 10 milioane de exemplare in luna intreaga, iar asta la mai putin de o luna dupa lansarea oficiala.

Samsung Galaxy S8 s-a vandut extrem de bine

Samsung nu a spus cate unitati ale Samsung Galaxy S8 a vandut, ci doar cate a livrat catre partenerii sai, deci cifra ar putea fi mai mica de 10 milioane in realitate. Avand in vedere ca Samsung nu spune niciodata cat vinde, ci doar cat livreaza catre partenerii sai in vederea vanzarii, probabil abia peste cateva saptamani vom afla ce vanzari reale are Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 a fost extrem de apreciat in lumea intreaga multumita ecranului sau care acopera intregul panou frontal in amtele modele ale smartphone-ului. Multumita design-ului foarte frumos si a ecranului Infinity, Samsung Galaxy S8 a cucerit extrem de multi consumatori, astfel ca vanzarile bune vor continua si in perioada urmatoare.

““The phone’s predecessors S6 and S7 hit the 1 million mark in 75 and 74 days since their launch, respectively. The S8 is selling almost two times faster than that,” said a Samsung official. Earlier this month, following news reports that the phone’ global sales hit the 5 million mark, the company stressed the shipment exceeded 10 million units.”

Samsung Galaxy S8 se va vinde cu siguranta foarte bine pana in momentul in care zvonurile privind iPhone 8 se vor intensifica si vor deveni mai clare. Din acel moment, cei de la Samsung vor avea probleme in a mai convinge lumea sa cumpere Samsung Galaxy S8 in cantitati mari, asa ca ramane de vazut ce se va intampla.

Samsung Galaxy S8 vanzari bune