Samsung Galaxy S8 s-a vandut extrem de bine

Samsung Galaxy S8 a inregistrat vanzari excelente din momentul lansarii oficiale si pana acum, Samsung laudandu-se cu asta in presa sud-coreeana.

Samsung Galaxy S8 a inregistrat vanzari foarte bune dupa ce a fost lansat pe pietele globale, iar astazi aflam cateva detalii direct de la compania Samsung. Un reprezentant al celor de la Samsung a declarat ca Samsung Galaxy S8 se vinde de 2 ori mai bine decat Samsung Galaxy S7, exact asa cum spera compania Samsung inaintea lansarii.

Conform acestui reprezentant, 1 milion de unitati ale Samsung Galaxy S8 s-au vandut in Coreea de Sud la doar 37 de zile dupa lansarea oficiala. In cazul Samsung Galaxy S7 a fost nevoie de 75 de zile pentru ca acest prag sa fie atins, deci Samsung Galaxy S8 inregistreaza o popularitate mult mai mare si vanzari mult mai bune decat predecesorul sau.

Desi doar in Coreea de Sud Samsung Galaxy S8 s-a vandut in 1 milion de unitati la o luna dupa lansare, se pare ca la nivel global cifra ar fi cu mult mai mare. In cursul acestei luni cei de la Samsung au anuntat ca Samsung Galaxy S8 s-au livrat catre parteneri  nu mai putin de 10 milioane de exemplare in luna intreaga, iar asta la mai putin de o luna dupa lansarea oficiala.

Samsung Galaxy S8 s-a vandut extrem de bine

Samsung nu a spus cate unitati ale Samsung Galaxy S8 a vandut, ci doar cate a livrat catre partenerii sai, deci cifra ar putea fi mai mica de 10 milioane in realitate. Avand in vedere ca Samsung nu spune niciodata cat vinde, ci doar cat livreaza catre partenerii sai in vederea vanzarii, probabil abia peste cateva saptamani vom afla ce vanzari reale are Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S8 a fost extrem de apreciat in lumea intreaga multumita ecranului sau care acopera intregul panou frontal in amtele modele ale smartphone-ului. Multumita design-ului foarte frumos si a ecranului Infinity, Samsung Galaxy S8 a cucerit extrem de multi consumatori, astfel ca vanzarile bune vor continua si in perioada urmatoare.

““The phone’s predecessors S6 and S7 hit the 1 million mark in 75 and 74 days since their launch, respectively. The S8 is selling almost two times faster than that,” said a Samsung official. Earlier this month, following news reports that the phone’ global sales hit the 5 million mark, the company stressed the shipment exceeded 10 million units.”

Samsung Galaxy S8 se va vinde cu siguranta foarte bine pana in momentul in care zvonurile privind iPhone 8 se vor intensifica si vor deveni mai clare. Din acel moment, cei de la Samsung vor avea probleme in a mai convinge lumea sa cumpere Samsung Galaxy S8 in cantitati mari, asa ca ramane de vazut ce se va intampla.

Samsung Galaxy S8 vanzari bune

22 COMENTARII

  1. Cocalarii cumpără și iPhone-uri și Samsung-uri… de obicei ultima fiță! Fiecare are o motivație diferită pentru achiziția lui! Zic ca mai bine și-ar vedea fiecare de treaba lui și sa nu mai conteze și capra vecinului! Eu ma bucur ca se vând bine, asta înseamnă susținerea tehnologiei de ultima ora! Cum ar fi sa vedem un smartphone nou la 5 ani?! N-am mai avea ce povestii pe aici! 🙂

  2. Era și normal să se vândă bine. Totuși, este cel mai avansat smartphone în prezent, un produs de la care toți producătorii au de învățat.

  3. Ce-i așa avansat la el in afara de ecran?
    1.Cel mai avansat procesor? Nope,SD835 exact ca in HTC 11 și o pleiada de alte flagship-uri android ce vor veni. A10-le ii da cu flit,sa nu mai vorbim de A11 ce va veni in toamna. 4 gb de rami? Sunt chinezisme cu 6 gb,sunt pe țeava cele cu 8.
    2. Cea mai avansată camera foto? Nope,la fel ca și S7(tot 88 puncte in dxomark). HTC are 90,deci e peste.
    3. Cel mai avansat sistem de securitate? Nope,iris scanner și recunosterea faciala păcălite cu o banala poza. Senzor de amprenta? Hai sa zicem,dar e poziționat ca ceapa.
    Unde-i avansul tehnologic? Comparativ sa zicem cu HTC 11-le? Repet,in afara de ecran.

  4. 1. cel mai avansat processor – da , este peste A10 cu 15% si peste SD835 cu 10% . O sa ramana si peste sau cel putin la fel ca A11 , asa cum a facut si predecesorul sau .
    2. cea mai avansata camera foto – poate nu , dar oricum peste ce ofera Apple .
    3. cel mai avansat system de Securitate – da , se cheama Knox , mult peste iOS . deblocarile alea cu poze raman sa fie confirmate de mai multe surse

  5. Cu toate astea, S8 este cel mai avansat smartphone, pentru că are cele mai bune componente la un loc.
    Este ca și cum ai avea un sportiv care ar excela la mai multe competiții: ski, scrimă, aruncarea cu ciocanul, săritură în lungime, alergare, etc. Chiar dacă sunt sportivi o idee mai buni la fiecare dintre probele astea (și doar la câte o probă) tot sportivul Samsung este mai bun, pentru că este “mai complet”.

    Nu găsești mașina ideală care să le aibă pe toate, dar cu toate astea sunt mașini despre care poți spune că sunt cele mai bune.

    A10 mai bun decât Exynos? :)))) poate în visurile tale…

  6. 90% dintre clienți il cumpără din păcate doar prin prisma designului. Putea să fie de 2 ori mai slab în specificații…tot s-ar fi vândut la cat de bine arata .
    90 % dintre oameni habar nu au ce procesor au,cate nuclee,câți giga de memorie au…samd.
    Exact că la mașini: succesul caroseriei și designului face ca mașina sa să vândă, indiferent de ce are sub capota.
    Aceasta lecție au invatat-o de la Apple: poate sa fie prețul oricât, daca arată bine, se va vinde bine.
    Din păcate.

  7. No way 1 milion. You’re trippin. Parerea mea e ca in RO chiar de aduni detinatorii de S7/S7 Edge, S8/S8+, LG G6, Huawei P9/P10 plus viitorii posesori I8 la care sa adaugi I7/I7+, poate, doar poate te apropii de 1 mil de oameni. Nu uita Srb RO e tara cu 1450 ron salar minim. Nu au toti averile tale nemarginite 🙂

  8. Și încă ceva: S8 este mult mai avansat decât concurentul principal iPhone. Doar orb să fii și nu ai vedea asta. S8 dă ceață și fum iPhone-ului, cu toate punctele obținute de iPhone cu rezoluția lui mică.

    Te legi de scanarea irisului, dar uiți că iPhone-ul se deblochează cu un aparat de 100 dolari (nici măcar euro). Uiți că și iPhone are scanerul de amprentă “păcălibil”, dar stai: nu se pune :))

  9. Este amuzant faptul ca, Amfetamine considera ca S8 nu este cel mai avansat smartphone pt motivele pe care el le-a dat, dar in schimb considera Iphone-ul cel mai avansat telefon din lume doar pt ca încarcă jocurile cu cateva secunde mai rpd ? si cam atat, ca in rest e depasit pe toate fronturile.

  10. La mașini e cu totul alta discuție,vezi ce vânzări “fulminante” are Alfa Romeo cu design-ul lor cu tot. Tot Passat se vinde mai mult cu design-ul lui anost.

  11. pai logic, pt ca smartphone este ceva mai accesibil…pe la bmw nu prea pot sa trolez ca sunt mai putini utilizatori. Smartphone’ul este device’ul premium al saracului

  12. mda,se va vinde daca va avea touchid in display, daca va arata precum in ultimul articol postat,atunci cred ca putem reduce vanzarile catre 0

  13. Ar fi interesant de vazut cate unitati s-au vandut efectiv,ca cele livrate pot sa fie efectiv vandute si in6 luni,deci e irelevant.