Google Search aduce sectiunea personal in motorul de cautare

Google Search este cel mai mare motor de cautare web de pe planeta, el fiind detinut de catre compania Google si actualizat recent pentru cei care-l folosesc. Mai exact, compania Google a implementat pentru utilizatorii sai o noua sectiune speciala care afiseaza informatii din conturile personale pe care acestia le au in cadrul platformei largite a Google.

Vorbim despre o sectiune numita Personal in Google Search, aceasta preluand informatii din Google Photos, Calendar si Gmail pentru a ni le afisa la cautari. Spre deosebire de Google Search standard care cauta informatii pe intregul internet monitorizat de catre Google, sectiunea Personal efectueaza cautari doar prin conturile noastre pe care le avem la Google.

Sectiunea Personal a Google Search poate fi accesata, dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, prin meniul More pe care pagina motorului de cautare o afiseaza in acest moment. Efectuand o cautare in interfata Personal, veti avea afisata o interfata diferita fata de ce a Google Search, dar care afiseaza doar informatii din Google Photos, Google Calendar sau Gmail.

Accesand unul dintre rezultatele pe care Google Search le afiseaza in sectiunea Personal, vom vedea o interfata speciala care afiseaza respectiele date din conturile noastre. Aceste informatii sunt afisate in Google Search doar daca sunteti logati si doar pentru voi, deci nimeni altcineva nu va avea acces la ele, decat daca efectueaza cautari folosind browserul vostru.

Deocamdata aceasta noua functie a Google Search nu este disponibila in aplicatiile pentru iPhone si Android.

Google Search sectiune personala