Prima Pagina Google Google ataca Apple Music cu o noua promotie

Google ataca Apple Music cu o noua promotie

3

Google a lansat recent o noua promotie pentru platforma Google Music, compania americana permitandu-le clientilor sa se bucure de gratuitate de patru luni pentru utilizarea serviciului. In mod normal Google Music oferea trei luni de gratuitate, ca Apple Music, pentru serviciul de streaming audio, insa acum incearca sa atraga mai multi utilizatori cu o luna de gratuitate in plus.

Promotia celor de la Google pentru Google Music a venit intr-un moment in care compania Apple a renuntat la perioada de gratuitate pentru Apple Music in anumite tari. Cei de la Apple sunt de parere ca lumea trebuie sa plateasca pentru muzica in loc sa o primeasca gratuit, insa Google s-a gandit ca mai multa gratuitate pentru Google Music este buna.

Desi versiunea gratuita a Google Music are reclame si permite scanarea a doar 50.000 de melodii din libraria audio a utilizatorilor, lumea iubeste lucrurile gratuite. Google Music are 35 de milioane de melodii disponibile pentru utilizatori, permite ascultarea de muzica offline si ofera inclusiv acces la YouTube RED in SUA, deci oferta este mai buna decat cea a Apple Music.

Desi cei de la Apple se chinuie sa creasca numarul de abonati ai Apple Music, ofertele de acest gen reprezinta obstacole majore pentru compania americana in viitor. Google Music este un competitor puternic pentru Apple Music in SUA, iar daca Apple va renunta la versiunea gratuita a serviciului sau, atunci Google Music ar putea atrage un numar si mai mare de utilizatori.

Google Music gratuit 4 luni Apple Music