Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – noi schite prezinta schimbarile de design

iPhone 8 – noi schite prezinta schimbarile de design

iPhone 8 este prezentat astazi intr-o noua serie de schite care au menirea de a dezvalui design-ul real al viitorului smartphone Apple.

iPhone 8 a fost prezentat intr-o varietate de schite care au fost publicate in cursul acestui weekend direct din China, ele fiind furate de la Foxconn, sau companii partenere care produc prototipuri. Aceste noi schite pentru iPhone 8 seamana intr-o foarte buna masura cu cele aparute in saptamanile anterioare pentru noul smartphone, asa ca vedem practic un contur mai bun pentru ceea ce va urma.

In prima schita cu fundal albastru putem vedeam foarte clar conturat ecranul iPhone 8 in raport cu panoul frontal al terminalului, el urmand a acoperi efectiv aproape intregul panou frontal. In aceeasi masura, vedem din nou faptul ca acea camera frontala 3D si cu senzori cu infrarosu nu va fi integrata sub ecran, ci va avea un local special, inconjurat de catre ecran.

Practic, panoul frontal al iPhone 8 va seamana foarte mult cu cele ale HTC, dar asta pentru ca va exista un ecran care acopera aproape toate suprafata, dar fara a inconjura marginile. In ciuda tuturor zvonurilor, aceste noi schite cu iPhone 8 ne arata ca doar cititorul de amprente ar urma sa fie integrat sub ecran, restul componentelor din vechile modele urmand a fi integrate doar sub panoul frontal.

iPhone 8 – noi schite prezinta schimbarile de design

iPhone 8 schita design

In cea de-a doua schita a iPhone 8 putem vedea si carcasa noului smartphone, ea coroborand zvonurile care sugereaza faptul ca Touch ID nu-si va gasi un loc in carcasa. Desi in schita exista un cerc in partea superior centrala a carcasei iPhone 8, acesta arata pozitia in care va fi vizibil logo-ul companiei Apple si nu cititorul de amprente Touch ID.

Ina fara acestor schimbari, noile schite ale iPhone 8 nu ne arata altceva ce nu stiam, astfel ca mai tot ceea ce ni s-a spus pana acum doar se confirma in fiecare saptamana. Inca nu am aflat foarte multe noutati cu privire la componentele iPhone 8, sau cu unele functii noi din iOS 11, separat de cele pentru realitate augmentata si, poate, recunoasterea faciala.

iPhone 8 schita design 1

In final avem alte doua schite care ne arata un posibil iPhone 8 in carcase pe care chinezii le produc in momentul de fata pentru vanzare. Acest iPhone 8 seamana foarte bine cu primele trei modele ale smartphone-ului, deci seria iPhone 2G – iPhone 3GS, dar asta ne-au spus si alte cateva zvonuri lansate in ultimele saptamani din diverse surse.

iPhone 8 va fi o versiune aniversara a iPhone, avand in vedere ca se implinesc 10 ani din momentul lansarii primului model, iar de aici s-a inspirat si Apple pentru design.

iPhone 8 schita design 2

iPhone 8 schita design 3

iPhone 8 schita design 4jpg

 • attilar1

  Nu stiu cum sunt altii, dar daca ar face un pic mai gros atunci ar putea sa faca : 1. sa nu iasa camera din carcasa
  2. ar putea face si o baterie mai mare. Pentru mine astea 2 lucruri primeaza fata de grosimea telefonului…..

 • Srb Srb

  Fking PERFECT

 • Srb Srb

  deja se stie ca bateria va fi acolo pe langa iphone plus…deci nicio problema aici…iar camera prefer sa fie iesita in afara si sa am o portiune de cativa mm mai gorasa decat tot telefonul de 10mm grosime sa il simt ca o caramida in buzunar

 • Srb Srb

  Daca va fi asa…touchid in display, ecran peste tot, mai putin in partea de sus unde avem o crapatura pt facetime camera etc si unde ar putea in stanga si dreapta sa ne ofere iOS11 statusul wifi 4g bateria etc…SUPERB

 • Adrian

  Da ar fi bine sa fie așa.

 • BURN

  Eu nu ii înțeleg pe cei care au problema cu “ieșitul camerei” de parca sunt centimetri vizibili si nu mai poți tine tel in mâna??!!hai ca sunteți niște ***** obosite! Romani obosiți si coca

 • Mr. Tambourine Man

  Oricat ar iesi camera, tot nu ar fi la fel de hidoasa ca cea de pe deseul Essase

 • Viorel Predatorul

  Mie îmi place designul iPhone-ului, cu excepția camerei foto care este oribilă. Nu pot să cred că Apple poate produce așa ceva! Parcă e Cocoșatul de la Notre Dame sau în cel mai bun caz arată ca un dromader :((( Mai lipsește carcasa aia cocoșată cu baterie, și iPhone-ul va arăta ca o cămilă.
  Inadmisibil pentru o companie care s-a evidențiat prin designul desăvârșit al produselor. Astăzi, LG, Samsung, Huawei, până și Allview produc smartphone-uri cu design mai reușit.

 • V.P

  Maaaaa troll ,, S8 este un telefon de acum trei generatii , pai lucrurile au avoluat in gradina lor , in schimb Apple ne serveste anul asta o bombardea de camera cat china plus o repozitionare de mare companie , afara cu toti inginerii Apple de doi lei ,, de la iPhone 5s nimic frumos doar mediocritati au lansat iar tu vorbesti de S6 ca e deseu ??

 • Filip

  Așa o sa arate cu decupajul ăla sus?pe bune?

 • Filip

  În rest arata bine 😉

 • Filip

  Au rămas înghețați in timp

 • Claudiuip7

  Camera ca la 7 plus si cititorul de amprenta in ecran ar fi ceva frumos,camera din schite si cititorul pe spate pare ceva ieftin sincer

 • JBS

  Camera la 7Plus arata frumos ? Am ajuns sa consideram uratul , frumos acum ?
  Camerele de la iPhone 6 incoace sunt ingrozitoare – au evoluat de la un neg, o buba(iPhone 6) , la ochelari de scafandru(7+) si cocoasa (iPhone 8) .
  Ce sunt aberatiile astea cu camera frontala sub ecran ? Chiar vi se parea posibil ?
  Daca se reuseste integrarea cititorului de amprenta sub ecran , sa ziceti mersi , dar si asta isi pierde din valoare daca Apple adopta doc-ul ala fix, care va nega ecranul intins pe aproape toata partea frontala

 • Visan Teodor

  Daca tot vor lasa portiunea aia in partea de sus pt senzori,ar fi bine ca in stanga si in dreapta sa afiseze permanent(evident,cand ecranul este aprins) ora,norificari,bla…, inclusiv in vizionarea multimedia.Altfel,ar fi ciudat.