Prima Pagina Apple Apple sugereaza ca va lansa noi produse saptamana viitoare

Apple sugereaza ca va lansa noi produse saptamana viitoare

Apple organizeaza WWDC 2017 in cursul saptamanii viitoare, compania americana urmand a prezenta atunci iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4, tvOS 10.11 si alte noutati interesante. Separat de aceste versiuni ale sistemelor de operare pentru produsele sale, compania Apple intentioneaza deasemenea sa prezinte si cateva produse in cadrul conferintei de deschidere.

Printre ele a fost zvonita lansarea unor noi modele ale MacBook Pro 15 inch cu TouchBar, acestea urmand a avea procesoare Intel de noua generatie. Sustinand aceasta posibila actualizare, ieri s-a descoperit ca stocurile actualelor modele ale MacBook Pro au inceput sa scada in foarte multe tari, Apple livrand abia saptamana viitoare produsele cumparate astazi.

Acest lucru sugereaza faptul ca seria de modele ale MacBook Pro 15 inch urmeaza sa fie actualizata in curand de catre compania Apple. Noile modele ale MacBook Pro 15 inc urmeaza sa fie prezentate in cadrul conferintei de deschidere a WWDC 2017, iar lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc saptamana viitoare, sau poate chiar abia peste 2 saptamani.

Separat de MacBook Pro 15 inch, compania Apple ar intentiona sa actualizeze inclusiv MacBook 12 inch intr-un mod similar, dar nu este exclusa nici o actualizare pentru iMac. Un Mac Mini cu procesoare de ultima generatie si-ar putea face deasemenea aparitia, insa Apple ar putea prezenta si noi modele ale iPad, impreuna cu un presupus difuzor Siri.

macbook pro livrare iunie

 • rbt88

  Asta indica și la stoc ul de iPad pro de 12.7 1-2 săptămâni iar la MacBook pro 5-7 zile

 • Srb Srb

  da, ne putem astepta la ipad pro si la linia macbook sa fie updatata,incepand de la 12″ Macbook si terminand chiar si cu macbook air 13″

 • Srb Srb

  da corect, 12.9″ va fi updatat si de aceea, alaturi de noul 10.5″

 • Filip

  Aștept un nou Mac Mini și iPad Pro de 12.9

 • Srb Srb

  ipad pro de 12.9″ ai sanse f f mari sa fie anuntat luni, dar pt mac mini cred ca trebuie sa astepti pana in toamna

 • Filip

  👌e bun

 • Florin Gabriel Haja

  Vreau să apară un MacBook Air nou, pentru că modelul din 2015 nu se va mai vinde la anul, când plec la facultate, și pentru că neapărat vreau un device de la Apple (anul trecut eram la o distanta foarte mica de iPhone SE, dar am primit un Samsung S6)

 • Filip

  Da ar f bun un mac air dar cu retina si cel mai bine ar f sa apara ceva ieftin de 15″ ar rupe