iPhone 8 – schimbarea pentru butonul Power

iPhone 8, fie ca va vine sa credeti, sau nu, urmeaza sa aiba un buton Power alungit, fara ca pana acum sa existe o explicatie clara privind aceasta schimbare. O varietate de schite aparute in ultima vreme ne arata ca iPhone 8 va avea un buton Power al carui lungime este mai mare decat cea a butonului din iPhone 7, iar diferenta ridica multe semne de intrebare.

O teorie a sugerat faptul ca Apple ar putea implementa Touch ID in butonul Power al iPhone 8, insa ar fi nevoie de un cititor de amprente cu adevarat exceptional pentru asta. Separat de ea, nu exista alte explicatii logice pentru integrarea unui buton Power mai lung in iPhone 8, pentru ca nici nu pare a fi nevoie de o asemenea modificare pentru componenta.

Imaginile de mai jos vin de la o sursa de incredere care nu ofera detalii cu privire la motivul din spatele butonului Power mai mare pentru iPhone 8, asa ca nu ne ramane decat sa speculam. Este mult mai sigur ca iPhone 8 sa aiba Touch ID in ecran decat intr-un buton power alungit si foarte subtire, dar desigur ca orice ar fi posibil in acest punct, asa ca nimic nu poate fi exclus.

Voi ce parere aveti despre aceasta schimbare pentru iPhone 8 ?

iPhone 8 buton Power alungit

iPhone 8 buton Power alungit 1

iPhone 8 buton Power alungit 2

iPhone 8 buton Power alungit 3