iPhone 8 – asa ar trebui sa arate versiunea finala

iPhone 8 este prezentat in cea mai buna forma de pana acum, design-ul final al carcasei si ecranului fiind cel mai probabil cel final.

iPhone 8 ne este prezentat zilnic in noi imagini de catre o varietate de surse asiatice, astfel ca zilnic aflam putin, cate putin, adevarul despre viitorul smartphone. Ceea ce vedem in imaginile de mai jos este o macheta realizata in baza celor mai recente schite pentru iPhone 8, probabil cele folosite pentru fabricarea prototipurilor aflate acum in testare.

iPhone 8 a intrat deja in procesul de testare in vederea initierii productiei, iar cele mai recente schite prezinta cel mai probabil design-ul care va ramane final. In aceasta idee, putem vedea in imagini ca iPhone 8 urmeaza sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran si nu in carcasa, flash LED-ul urmand a separa senzorii camerei duale.

Marea schimbare pentru panoul frontal al iPhone 8 este ecranul care acopera aproape intreaga sa suprafata, exceptand o taietura in partea superioara. Acolo iPhone 8 va avea camera frontala si senzorii dispozitivului, cei de la Apple parand sa nu aiba o alta solutie pentru a integra aceste componente, desi design-ul final nu este unul care sa fie in ton cu ceea ce ne-a oferit Apple pana acum.

Ca sa fiu complet sincer, cred ca tot ceea ce vedem in imaginile de mai jos este foarte aproape de design-ul final pe care compania Apple urmeaza sa il ofere pentru iPhone 8. Exceptand acea portiune din panoul frontal unde sunt asezate unele componente, iPhone 8 pare sa aiba un design superior celui al iPhone 7, dar utilizatorii vor decide asta prin interesul pe care-l vor avea pentru el.

Voi ce parere aveti despre acest design pentru iPhone 8 ?

iPhone 8 concept versiune finala

iPhone 8 concept versiune finala 1