Apple, m-a uitat – parodia unui fan care ironizeaza Apple

Daca doreati sa va incepeti dimineata razand, ei bine atunci trebuie sa va uitati la parodia facuta de catre un fan al companiei Apple, care a decis sa ironizeze deciziile recente ale celor din Cupertino. Folosind ca fundal sonor melodia Shape of You a lui Ed Sheeran, barbatul din clipul video de mai jos incearca sa-i transmita companiei Apple un mesaj destul de dur.

El critica mai toate produsele lansate de catre compania Apple in ultima vreme, in special noile modele ale MacBook Pro, dar nici iPhone 7 nu scapa fara a fi mentionat. Parodia aduna practic toate plangerile clientilor Apple din ultimele luni si face o reprezentare destul de buna a ceea ce s-a saturat lumea sa vada in strategia compania Apple de cativa ani incoace.

Articolul precedentBADLAND – un joc premiat de Apple si disponibil la oferta
Articolul următorApple anunta lansarea Carpool Karaoke in Apple Music
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.