BADLAND – un joc premiat de Apple si disponibil la oferta

BADLAND este un titlu despre care v-am vorbit cu cateva luni in urma si va spuneam atunci ca in el veti regasi un gameplay foarte diferit de cele disponibile in App Store-ul companiei Apple.

Diferentele vin atat de la modul in care interactionati cu personajele implementate de catre dezvoltatori, dar si din grafica/sunetele implementate pentru el.

BADLAND IS AN AWARD-WINNING ATMOSPHERIC SIDESCROLLING ACTION ADVENTURE PLATFORMER LOCATED IN A GORGEOUS FOREST FULL OF VARIOUS INHABITANTS, TREES AND FLOWERS. ALTHOUGH THE FOREST LOOKS LIKE IT’S FROM SOME BEAUTIFUL FAIRYTALE, THERE SEEMS TO BE SOMETHING TERRIBLY WRONG. THE PLAYER CONTROLS ONE OF THE FOREST’S INHABITANTS TO DISCOVER WHAT’S GOING ON. THROUGH HIS JOURNEY HE DISCOVERS ASTONISHING AMOUNT OF IMAGINATIVE TRAPS AND OBSTACLE.

  • Single-player campaign with 40 truly unique levels and more coming in updates
  • Multiplayer mode for up to four players playing with the same device in 12 levels and more coming in updates
  • Intuitive one-touch controls combined with innovative level design
  • Highly immersive audio-visual gaming experience
  • 100% indie game (no publisher, no funding)
  • Universal app with no IAP (player gets the whole game experience optimized to all of his/her iOS devices)
  • iCloud support (player’s game progress is synced between all linked iOS devices)
  • More levels and content coming in updates

Prima oara cand am vazut imaginile acestui joc am ramas placut impresionat de ceea ce au reusit dezvoltatorii sa conceapa, ma simteam ca intr-o alta lume uitandu-ma la clip, iar utilizarea aplicatiei va va reda aceeasi senzatie.

BADLAND este disponibil pentru DESCARCARE in App Store la pret redus si in format universal.

badland reducere

Articolul precedenteMAG vinde carcase de iPhone la pret redus
Articolul următorApple, m-a uitat – parodia unui fan care ironizeaza Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.