iOS 10.3.3 public beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3.3 public beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, la doar 24 de ore dupa ce prima versiune beta a iOS 10.3.3 a fost oferita dezvoltatorilor. Aparitia celei de-a doua versiuni public beta a iOS 10.3.3 nu este surprinzatoare, compania Apple incercand tot timpul sa publice aceste build-uri la foarte scurt timp dupa cele pentru dezvoltatori.

iOS 10.3.3 beta 2 nu a adus schimbari majore pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ci doar rezolvari ale problemelor de functionare si cateva wallpaper-uri pentru tabletele iPad, toate disponibile din beta 1. In aceasta idee, nici iOS 10.3.3 public beta 2 nu va aduce altceva, avand in vedere ca aceste versiuni sunt practic identice, singurele schimbari intre ele fiind versiunile de build pentru a le diferentia.

iOS 10.3.3 public beta 2 poate fi instalat de catre orice posesor de iPhone, iPad si iPod Touch care stie ce presupune asta. Versiunile beta ale iOS contin diverse probleme de functionare pe care o versiune normala a sistemului de operare nu le are, asa ca trebuie sa fiti pregatiti pentru diverse probleme ce ar putea sa apara in folosirea lor.

iOS 10.3.3 public beta 2 poate fi instalat chiar acum de catre orice persoana care are un profil public beta in propriul terminal.

iOS 10.3.3 public beta 2

Articolul precedenteMAG: reduceri bune la boxele wireless din stoc
Articolul următorOnePlus 5 va fi cel mai subtire smartphone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.