OnePlus 5 va fi cel mai subtire smartphone

OnePlus 5 va fi cel mai subtire smartphone premium, conform presedintelui companei OnePlus, acesta evitand sa divulge si grosimea carcasei.

OnePlus 5 va fi cel mai subtire smartphone premium, conform presedintelui companiei care a uimit intreaga lume pana in prezent cu preturile foarte mici percepute pentru produse de top. Afirmatia a fost facuta in cadrul unei retele de socializare din China, presedintele OnePlus afirmand ca desi OnePlus 5 va fi cel mai subtire smartphone premium, experienta nu va fi afectata.

Nu se stie deocamdata de grosime va avea OnePlus 5, desi alte detalii despre smartphone au fost publicate in ultimele zile, insa probabil vorbim despre ceva mai subtire de 7 milimetri. OnePlus 3T are o grosime de 7.35 milimetri, deci OnePlus 5 ar trebui sa fie mai subtire decat atat pentru a intrece rivati precum iPhone 7, Samsung Galaxy S8, dar si alte terminale mai subtiri.

Cei de la OnePlus au lansat un smartphone numit OnePlus X a carui grosime este de 6.9 milimetri, dar acela nu este un smartphone premiu, insa asta nu inseamna ca OnePlus 5 nu va fi mai subtire. Partea interesanta aici este ca grosimea redusa a OnePlus 5 nu va afecta experienta de folosire, dar oare siguranta utilizatorilor va fi pusa in pericol de terminal ?

OnePlus 5 va fi cel mai subtire smartphone premium

Stim deja ca Samsung Galaxy Note 7 a avut probleme cu bateriile din cauza grosimii reduse, iar pentru OnePlus 5 ar putea fi ceva similar, daca OnePlus nu gaseste o metoda minune de a reduce grosimea. Avand in vedere ca lupta pentru cel mai subtire smartphone s-a oprit de mult, este curios de explicat de ce OnePlus 5 trebuie sa fie neaparat mai subtire decat alte terminale.

Exista posibilitatea ca aceasta grosime redusa a OnePlus 5 sa fie un atu puternic in promovarea smartphone-ului, dar oare conteaza asta pentru chiar atat de multa lume. Foarte multe persoane ar prefera un smartphone cu grosime de 7.x milimetri, dar autonomie foarte buna, decat un smartphone subtire si cu autonomie slaba, iar OnePlus 5 ar putea face rabat la capacitatea bateriei.

Zilele trecute presedintele companiei OnePlus anunta ca noul smartphone OnePlus 5 va fi lansat in luna iunie, deci la putin timp dupa ce Apple va prezenta iOS 11 si alte noutati. Cat interes va exista pentru OnePlus 5 in acest punct este greu de spus, dar probabil va fi lume curioasa sa vada ce aduce el nou, si poate chiar sa il cumpere daca pretul va fi bun.

OnePlus 5 subtire