Ryonghung iPad – clona iPad din Coreea de Nord

Ryonghung iPad este una dintre tabletele pe care doar Coreea de Nord le are in momentul de fata in vanzare si vorbim despre o clona a tabletei iPad care a fost creata acolo. Ryonghung este compania care a creat aceasta clona a iPad, insa clonarea are la baza doar denumirea, deoarece design-ul dispozitivului este cu mult inferior celui al produsului Apple.

Ryonghung iPad este gandita ca o tableta care sa le permita oamenilor sa citeasca stiri, sa citeasca documente si sa foloseasca alte peste 40 de aplicatii preisntalate. Ryonghung iPad are componente foarte slabe pentru o tableta, adica un procesor quad-core de 1.2 GHz si 1 GB RAM, insa se poate conecta la internet pentru a citi informatii din Coreea de Nord.

Ryonghung iPad este perfecta pentru fermieri, ea fiind promovata ca avand o aplicatie speciala pentru programele din agricultura, dar desigur ca exista si o enciclopetie medicala, sau un calculator. Desigur ca brevetele de marca ale Apple pentru iPad sunt incalcate de catr Ryonghung iPad, dar oare cine ii poate trage la raspundere pe coreeni pentru asta ?

Ryonghung iPad este o versiune imbunatatita a unei tablete anterioare lansate de catre aceeasi companie in 2013, desi atunci ea nu era promovata cu denumirea iPad. Desi Coreea de Nord este o tara inchisa de lume, exista acolo multe produse ale occidentului, inclusiv ale companiei Apple, Kim Jong-Un folosind un iMac in mod obisnuit la birou.

Ryonghung iPad

Articolul precedenteMAG: huse Apple pentru iPhone cu reduceri mari
Articolul următorIata cine va lansa primele calculatoare cu procesoare ARM
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.