Apple a inceput sa amenajeze locatia in care va prezenta iOS 11

In cursul noptii trecute compania Apple a initiat procesul de amenajare a uneia dintre locatiile in care se va desfasura WWDC 2017. Mai exact, in imaginile de mai jos puteti vedea primele materiale promotionale amplasate de catre compania Apple in McEnery Convention Center, locatia in care va avea loc prezentarea iOS 11 si macOS 10.13.

Pentru WWDC 2017 compania Apple a facut o schimbare in ceea ce priveste locatia in care organizeaza conferintele, astfel ca probabil av avea mai mult control asupra a ceea ce se intampla acolo. Este normal sa vedem primele materiale promotionale amplasate cu atatea zile inainte ca evenimentul sa aiba loc, Apple actionand la fel in fiecare an.

Materialele promotionale din exterior nu dezvaluie surprizele pregatite pentru iOS 11, insa cele din interior au de obicei cateva dintre noutati afisate. In zilele urmatoare vom vedea probabil si cateva imagini cu bannerele din interiorul locatiei si poate vom afla intr-un final macar o parte dintre noutatile pe care iOS 11 urmeaza sa ni le aduca anul acesta.

WWDC 2017 este conferinta in cadrul careia compania Apple va prezenta iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 si tvOS 11, primele versiuni beta urmand a fi lansate atunci. Conferinta de deschidere a WWDC 2017 va avea loc luni, 5 iunie, incepand cu ora 20:00 si va astept pe iDevice.ro incepand cu 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va anunta Apple.