Prima Pagina Apple Apple a inceput sa amenajeze locatia in care va prezenta iOS 11

Apple a inceput sa amenajeze locatia in care va prezenta iOS 11

In cursul noptii trecute compania Apple a initiat procesul de amenajare a uneia dintre locatiile in care se va desfasura WWDC 2017. Mai exact, in imaginile de mai jos puteti vedea primele materiale promotionale amplasate de catre compania Apple in McEnery Convention Center, locatia in care va avea loc prezentarea iOS 11 si macOS 10.13.

Pentru WWDC 2017 compania Apple a facut o schimbare in ceea ce priveste locatia in care organizeaza conferintele, astfel ca probabil av avea mai mult control asupra a ceea ce se intampla acolo. Este normal sa vedem primele materiale promotionale amplasate cu atatea zile inainte ca evenimentul sa aiba loc, Apple actionand la fel in fiecare an.

Materialele promotionale din exterior nu dezvaluie surprizele pregatite pentru iOS 11, insa cele din interior au de obicei cateva dintre noutati afisate. In zilele urmatoare vom vedea probabil si cateva imagini cu bannerele din interiorul locatiei si poate vom afla intr-un final macar o parte dintre noutatile pe care iOS 11 urmeaza sa ni le aduca anul acesta.

WWDC 2017 este conferinta in cadrul careia compania Apple va prezenta iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 si tvOS 11, primele versiuni beta urmand a fi lansate atunci. Conferinta de deschidere a WWDC 2017 va avea loc luni, 5 iunie, incepand cu ora 20:00 si va astept pe iDevice.ro incepand cu 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va anunta Apple.

 • Srb Srb

  Yeah baby

 • kta

  Super ! Dar când ii va da drumul utilizatorilor globali ?

 • Puffy Mic

  Off topic..iPhone 8, dacă va arăta cum se vehiculează pe internet, ca design, este unul HIDOS!, și o spun ca utilizator de Apple de la generația 3GS încoace (asta mă refer strict la partea din spate). Ar trebui să scoată camera bump de pe spate și s-o implemeneteze în carcasă, așa cum cei de la Huawei au reușit cu P10 și P 10 +, așa cum HTC cu al lor Ultra au reușit, așa cum Sami a reușit, așa vreau ca și Apple să reușească și să facă un telefon ”slim fit”; ”cocoașa” de pe spate nu dă bine estetic…este strict opinia mea…dar, am scris-o văzănd pozele cu spatele; până la lansare, vom vedea ce va fi.

 • S6isBoss #SamsungKnights

  noul slogan apple: mai subtire si mai usor, doar pentru ca putem!