Camera+ – o aplicatie excelenta pentru poze, oferita la reducere

Camera+ este una dintre cele mai bune aplicatii pentru inregistrarea de poze folosindu-ne iDevice-urile, iar eu va recomand sa profitati de o promotie aflata acum in desfasurare pentru ea.

Aplicatia Camera+ este una dintre primele lansate pentru iDevice-uri in AppStore si are foarte multe functii pentru inregistrarea de poze, sau procesarea lor dupa inregistrare. Camera+ este apreciata de milioane de persoane de pe intreaga planeta pentru functiile pe care le ofera si dezvoltatorii sai continua sa implementeze in mod constant noutati importante.

„Whether you’re a seasoned photographer or someone who’s barely touched a camera, Camera+ will make you love taking photos. Set exposure separately from focus. You can now easily control how light or dark your shots come out. Use the Stabilizer to steady your iPhone and get the sharpest photos you can. There are countless uses for the Timer including taking the highest-quailty self-portraits. Capture all the action by using Burst to take rapid streams of shots. Clarity is one of the biggest breakthroughs to happen to image processing in a long time. Clarity analyzes your photos and makes several intelligent adjustments that magically bring out details and breathe life into dull photos.”

Camera+ este una dintre cele mai bune disponibile in App Store pentru inregistrarea de poze si va recomand sa o incercati, ea fiind disponibila pentru DESCARCARE in doua versiuni separate in App Store, ambele fiind disponibile la pret redus.

Camera+ reducere iPhone

Articolul precedenteMAG: reduceri Crazy Days la folii de telefoane
Articolul următorApple a inceput sa amenajeze locatia in care va prezenta iOS 11
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.