Facebook dezvolta o noua aplicatie pentru iPhone

Facebook, cea mai mare retea de socializare de pe planeta, are in dezvoltare o noua aplicatie pentru iPhone care va fi lansata in cursul acestui an. Informatia vine direct de la persoane din interiorul Facebook, acestea confirmand intentiile americanilor cu privire la aplicatie, ea fiind gandita pentru a atrage mai multi tineri in cadrul website-ului.

Talk este denumirea noii aplicatii dezvoltate de catre compania Facebook, ea urmand a ii convinge pe tineri sa comunice mai des cu prietenii, sau parintii. Talk este o aplicatie de mesagerie, nu pentru accesarea retelei de socializare Facebook, insa ea se va folosi de informatii din aceasta pentru a ii pune pe tineri in contact cu prietenii si parintii.

Aplicatia Talk ar urma sa contina si functii parentale, astfel ca unii parinti si-ar putea controla copiii si ceea ce partajeaza ei prin aceasta noua aplicatie a Facebook. Partea interesanta este ca aplicatia Talk nu va impune autentificarea cu un cont Facebook, deci unele functii vor lipsi pentru cei fara el, dar va permite totusi comunicarea intre terminale mobile de aproape orice fel.

Talk va oferi functii de comunicare similare cu cele ale Facebook Messenger, deci utilizatorii vor putea partaja mesaje text, emoticoane si multe altele asemenea. Pentru ca este o aplicatie creata pentru tineri, chiar si copii, aplicatia Talk a celor de la Facebook va trebui sa aiba si functii care sa ii atraga pe acestia, compania avand nevoie de mai multi tineri activi in retea.

Cand va fi lansata aceasta noua aplicatie nu stie nimeni deocamdata, insa probabil nu va dura foarte mult pana cand ea va fi disponibila.

“Facebook is trying to find more ways to get younger people to use its apps, potentially by creating a teen-oriented messaging service that gives parents more control over whom their kids can contact. Code inside the main Facebook app points to an unreleased messaging app aimed at young teens called “Talk,”.”

Facebook aplicatie Talk