iOS 11 – cine-l va putea instala pe iPhone si iPad

iOS 11 va fi lansat in prima versiune beta pe 5 iunie, iar orice posesor de iPhone si iPad il va putea instala cu un profil de dezvoltator dedicat.

iOS 11 va fi prezentat oficial de catre compania Apple in cursul zilei de luni, in cadrul conferintei de deschidere a WWDC 2017, care va avea loc in San Francisco, SUA. In acea seara vom afla o parte dintre noutatile iOS 11 pe care compania Apple le-a pregatit pentru iPhone si iPad, iar prima versiune beta a sistemului de operare va fi pusa la dispozitie pentru toti cei interesati sa o instaleze.

Oficial compania Apple va oferi iOS 11 doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone si iPad, deci oficial doar ei vor avea posibilitatea de a instala aceasta versiune a sistemului de operare. Aceasta teste modalitatea prin care compania Apple functioneaza, iar luni va oferi prima versiune beta a iOS 11 pentru dezvoltatorii de aplicatii care au un profil de dezvoltator instalat in terminale.

O versiune beta publica a iOS 11 nu va fi lansata de catre compania Apple in cursul zilei de luni deoarece in prima versiune beta, iOS 11 va avea foarte multe probleme. Pentru a-i feri pe utilizatorii obisnuiti, dar curiosi, de asemenea probleme, cei de la Apple vor oferi iOS 11 doar pentru dezvoltatorii de aplicatii, care sunt obisnuiti sa testeze versiuni software problematice.

iOS 11 – cine-l va putea instala pe iPhone si iPad

Desi iOS 11 va fi oferit in prima versiune beta pentru dezvoltatorii de aplicatii, orice persoana care va instala un profil de dezvoltator in iPhone si iPad va putea face instalarea. Profile de acest gen vor fi disponibile la scurt timp dupa ce iOS 11 va fi lansat in prima versiune beta si desigur ca pe iDevice.ro veti avea un tutorial care va va ajuta sa instalati iOS 11.

Procedura de a instala iOS 11 va fi una foarte simpla, asa cum se intampla in fiecare an, asa ca nu trebuie sa va faceti griji, totul fiind facut la fel precum o actualizare sofftware. Vremea utilizarii iTunes pentru a instala iOS a trecut de mult, iar cu iOS 11 lucrurile nu se vor schimba, totul urmand a se intampla direct din iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

Desi veti putea instala iOS 11 rapid pe iPhone si ipad, va spun inca de pe acum sa il evitati pentru ca avea probleme in primele versiuni beta si sa asteptati lansarea versiunii beta publice, la 2/3 saptamani dupa 5 iunie.

WWDC 2017 este conferinta in cadrul careia compania Apple va prezenta iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 si tvOS 11, primele versiuni beta urmand a fi lansate atunci. Conferinta de deschidere a WWDC 2017 va avea loc luni, 5 iunie, incepand cu ora 20:00 si va astept pe iDevice.ro incepand cu 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va anunta Apple.

iOS 11 instala iPhone iPad

13 COMENTARII

  1. pt mine diferenta utilizarii 3d touch a fost majora pt mine de la ios9 ->ios10. Practic am redus cred cu 25% nevoia de a debloca telefonul, totul facand din notificari etc

  2. Total de acord. 3D touch face diferența. Poate sunt eu mai pretențioș. In fine. Vedem luni ce ne-au pregătit cei de la Apple.

  3. Dacă am deja profilul acela de dezvoltator instalat in telefon, nu voi primi 11-le ? Sau va trebui sa se facă un profil diferit Pt versiunea asta de iOS ?