iPhone 8 – Samsung si LG se pregatesc pentru lansare

iPhone 8 va fi lansat de catre compania Apple in cursul acestei toamne, insa rivalii de la Samsung si LG deja se pregatesc pentru terminalul care le va afecta serios vanzarile. Stim cu totii ca orice model nou al iPhone reprezinta un boom imens in vanzari pentru Apple, iar cu iPhone 8 lucrurile nu vor fi diferite, iar primii care vor avea de “suferi” sunt competitorii directi.

Incercand sa genereze cat mai multe vanzari pana cand iPhone 8 va fi lansat, cei de la Samsung pregatesc noutati in seria de smartphone-uri Samsung Galaxy S8. Mai exact, o versiune rose gold a Samsung Galaxy S8 va fi lansata in perioada imediat urmatoare inainte ca iPhone 8 sa isi faca aparitia, ea avand menirea de a mai creste vanzarile seriei.

Mai mult decat atat, Samsung va lansa si Samsung Galaxy Note FE, Fandom Edition, versiunea reconstruita a Samsung Galaxy Note 7, 15.000 de precomenzi fiind inregistrate pentru el din aprilie. Samsung pregateste desigur si Samsung Galaxy Note 8 pentru lansare inainte ca iPhone 8 sa isi faca aparitia, dar nu se stie exact in ce perioada va fi el disponibil.

De cealalta parte, LG se gandeste sa lanseze versiuni de 32 GB si 128 GB a LG G6 inainte ca iPhone 8 sa reuseasca sa ajunga pe piata. LG G6 a avut parte de un start bun inainte ca Samsung Galaxy S8 sa fie prezentat, insa pe masura ce ne apropiem de luna septembrie, vanzarile LG si Samsung vor scadea in baza zvonurilor care vor aparea pentru iPhone 8.

Samsung si LG se tem de iPhone 8, iar cei de la Apple vor continua sa ofere franturi de informatii despre viitorul smartphone pentru a tine lumea ocupata cu mirajul noului smartphone.

“Samsung Electronics and LG Electronics are gearing up for the upcoming launch of Apple’s new iPhone, tentatively called iPhone 8, in September.  Samsung is expected to add new color options, such as “Rose Gold,” to the Galaxy S8 lineup. Samsung is also launching a refurbished version of the Note 7, dubbed Galaxy Note FE. Its crosstown rival LG is reportedly considering launching the 32GB and 128GB variants of its latest G6 smartphone later this month.”

iPhone 8 Samsung LG pregatiri