iPhone 8 – macheta cu Touch ID in carcasa

iPhone 8 cu Touch ID in carcasa ne este prezentat intr-o macheta creata in China, ea avand design-ul unui prototip testat de catre Apple.

iPhone 8 cu Touch ID integrat in carcasa apare astazi sub forma unei machete care vine sa ne aduca aminte cat de urat este acest posibil design testat de catre compania Apple. Stim din diverse schite ca Apple a testat prototipuri ale iPhone 8 care au Touch ID in carcasa si poate ca inca mai ia in calcul posibilitatea de a lansa un asemenea produs pe piata.

Am vazut pana acum concepte care ne aratau design-ul urat al unui Touch ID integrat in carcasa iPhone 8, dar astazi avem ocazia de a vedea si o macheta care prezinta asta. Desigur ca design-ul acestei machete nu este cel pe care compania Apple il va folosi in final, iar asta este anuntat de catre cei care spun ca iPhone 8 va avea camera frontala si senzorii intr-o taietura a ecranului, nu deasupra sa.

Separat de faptul ca vedem din nou cat de urat arata Touch ID in carcasa iPhone 8, putem vedea si cat de aiurea va fi apasarea sa daca el va ramane acolo. Pentru a utiliza Touch ID intr-un iPhone 8 cu un asemenea design va trebui sa cautam cititorul de amprente pe langa logo, intr-o miscare nenaturala, pe care smartphone-urile Android te obliga sa o faci.

Inca pastrez speranta ca Apple are mai multa logica decat creatorii de terminale Android si ca iPhone 8 nu va avea un Touch ID integrat chiar asa in carcasa. Desigur ca ramane la atitudinea companiei Apple sa aleaga modul in care va implementa Touch ID in iPhone 8, dar sper sa nu fim nevoiti sa cautam cititorul de amprente in acest mod din toamna.

Voi ce parere aveti despre aceste noi imagini cu macheta iPhone 8 ?

iPhone 8 Touch ID carcasa urat

iPhone 8 Touch ID carcasa urat 1iPhone 8 Touch ID carcasa urat 2iPhone 8 Touch ID carcasa urat 3

28 COMENTARII

 1. Nu era vorba ca o sa fie din sticla? Si chiar crezi ca ar tine acelasi design de la 7? Practic au intors doar camera si bineinteles ecranul… nu stiu ce sa zic 🙂 si acel touch id pe spate e oribil din toate punctele de vedere… nu cred ca sunt asa idioti .. deja design’ul asta e de 3 ani incoa..

 2. Urmeaza 2 “scapari” cum ca touch id va fi totusi in display, inainte de urmatoarea scapare ca se pare ca Apple nu resuseste sa termine la timp implementarea acestuia ibn sticla si pana la urma va fi in spate.
  Pe voi nu va plictisesc stirile astea?

 3. Ce e asa urat la telefonul asta?Ok,implementarea camerelor lasa de dorit,ar fi normal sa le integreze in totalitate in carcasa,insa senzorul de amprenta e ok chiar daca e pe spate.Aaa,ca atunci cand au aparut telefoane android cu el in pozitia aia l-ati hulit iar acum nu va convine,e alta treaba.

 4. Din fata macheta e pe undeva la mijloc între G6 și Samsung Note 2 , nu e rău, dar marginile laterale sunt cam pronunțate
  Iar spatele…de mult nu am mai văzut ceva așa urat
  Toți trec pe sticla, telefoanele metalice cu nuanțe gri mat sunt preferatele mele, in 2017 se pare că nu prea vom avea așa ceva, poate doar OP5 sau vreun Huawei Mate ?

 5. Nu tine de Apple ca sa implementeze aceasta tehnologie atâta Timp cât nu ei o dezvolta și într-un fel m as bucura sa arate așa sa vedem ce mai zicem tim pe scena ce a mai inovat

 6. Știi vorba aia: “never say never”.
  Nu vreau să pun gaz pe foc și să enervez pe care a, dar dacă iPhone va avea senzorul pe spate, atunci comunitatea iDevice ar trebui să fie mai rezervată cu glumele premature: ecranul mare, funcția reachability, ecranul OLED, lagul sistemului de operare, etc

 7. slabe șanse așa va arata telefonul final așa cum a fost și anu trecut cand au apărut diverse machete de iphone 7 au fost uni care au zis ca nu așa va fi designul și ce sa vezi chiar așa a fost deci slabe șanse sa fie spatele din sticla așa va fi iphone 8.

 8. Eu cred ca va veni cu senzorul de amprenta pe spate,nu pentru ca tehnologia nu e matura sau alte minciuni,ci pt ca inca nu a produs/reusit sa implementeze nimeni senzorul de amprenta in ecran.Evident,asta cu lipsa de maturitate a tehnologiei va fi folosita cand fanii isi vor prezenta laudele la adresa nemaivazutului senzor de pe spatele telefonului,care va fi asezat exact in pozitia imaginata de insusi SJ Intaiul.Referitor la lagul din ios,pe ip7 plus nu am intalnit asa ceva deci as fi ipocrit sa spun altceva.

 9. Greșești! S8 a copiat designul unui viitor iPhone 8. Până și cifra 8 e copiată. Nu mă crezi? Întreabă-l pe Srb.

 10. :)) Absolut corect! Doar că Srb și ceata lui nu e de acord cu ce scrii tu… Pentru ei, toți copiază de la Apple..

 11. Senzorul ala nu e deloc ciudat acolo, e puțin mai jos decât unde ar cădea degetul normal, dar nu e deloc ciudat, toți țineți degetul arătător acolo oricum, nu înțeleg de ce va plângeți atâta??