iOS 11 – VEZI LIVE prezentarea WWDC 2017 pe iPhone, Windows, Android

iOS 11 asa vezi prezentarea LIVE printr-un stream video live pe iPhone, iPad, Windows, Android, sau Mac incepand cu ora 20:00 din aceasta seara.

iOS 11 va avea prezentarea transmisa live de catre compania Apple din cadrul conferintei de deschidere a WWDC 2017, iar orice utilizator de iPhone, iPad, Mac, calculator cu Windows, smartphone si tableta Android o va putea vedea. Modalitatile de a vedea prezentarea iOS 11 live sunt diferite, pentru ca Apple nu o va transmite prin YouTube, ci folosind o tehnologie proprietara.

Probabil v-ati obisnuit deja cu faptul ca Apple face lucrurile cum vrea ea, iar cu prezentarea iOS 11 live nu va actiona diferit din vreun punct de vedere. In aceasta idee, posesorii de produse Apple vor putea vedea prezentarea iOS 11 live fara probleme, dar cei cu calculatoare Windows, sau terminale Android vor avea o “viata” ceva mai dificila pentru a urmari totul.

Prezentarea iOS 11 live va incepe la ora 20:00, si o veti putea vedea pe website-ul Apple de pe orice produs Apple, sau calculator cu Windows 10 si Microsoft Edge, insa restul veti trebui urmati instructiunile de mai jos. Inainte de asta, va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro pentru iPhone si iPad, sau sa va abonati la notificarile Push desktop pentru a fi la curent cu toate noutatile.

iOS 11 – VEZI LIVE prezentarea de la WWDC 2017 pe iPhone, iPad si iPod Touch si Mac

IOS 11 prezentare live iphone windows android wwdc 2017

Inainte de a incepe sa urmariti prezentarea iOS 11 live, va recomand sa va conectati la o retea Wi-Fi, deoarece vorbim despre o transmisiune de aproximativ 2 ore. In aceasta perioada Apple va prezenta nu doar iOS 11, ci si o multitudine de alte produse si actualizari pentru sistemele sale de operare, asa ca veti avea nevoie de o conexiune buna si stabila la internet, care sa aiba si mult trafic.

Daca indepliniti toate conditiile, atunci veti putea urmari prezentarea iOS 11 live din aceasta pagina a website-ului Apple pe orice iPhone, iPad, iPod Touch si Mac. Tot ce va trebui sa faceti este sa o accesati folosind browserul Safari si sa urmariti toate noutatile iOS 11 pe care cei de la Apple ni le vor prezenta in aceasta seara, alte browsere putand impiedica vizualizarea stream-ului.

Prezentarea incepe la ora 20:00, insa va astept incepand cu ora 19:45 pentru a discuta despre toate noutatile iOS 11 pe iDevice.ro

iOS 11 – VEZI LIVE prezentarea de la WWDC 2017 pe Windows si Linux

In cazul calculatoarelor cu sistem de operare Windows, pentru a putea vedea toate noutatile iOS 11 va trebui sa aveti instalat Windows 10 si sa folositi browserul Microsoft Edge. Compania Apple spune pe website-ul sau ca aceasta este singura combinatie de software pentru a vedea prezentarea iOS 11 live, asa ca daca o aveti, nu va trebui sa va faceti griji.

Daca aveti alta versiune a sistemului de operare Windows instalata in calculatoare, atunci prezentarea iOS 11 live va putea fi urmarita folosind programul VLC. Acesta va permite redarea stream-ului live cu prezentarea iOS 11, astfel ca va trebui sa reveniti aici la ora 20:00 pentru a-l vedea si a il introduce in programul VLC folosind instructiunile de mai jos.

live prezentare iphone 7 vlc windows

Pentru a vedea prezentarea iPhone 7 din Windows va trebui sa urmati pasii de mai jos :

  • Descarcati VLC pentru Windows de aici.
  • Instalati VLC in calculatorul vostru, apoi deschdeti-l.
  • Acum din meniul aflat in partea superioara stanga, va trebui sa accesati sectiunea Media, apoi Open Network Stream.
  • Introduceti acest link in VLC sau urmatiri pe YouTube:
  • Acum apasati butonul Play si veti putea urmari conferinta in liniste.

iOS 11 – VEZI LIVE prezentarea de la WWDC 2017 pe Android

Prezentarea iOS 11 live poate fi urmarita inclusiv din sistemele de operare Android, insa nu la fel de usor precum de pe iOS sau macOS. Desigur ca lucrurile nu sunt la fel de simple precum in cazul iPhone, sau iPad, insa prezentarea iOS 11 va fi usor de vazut inclusiv din smartphone-uri si tablete Android, dar trebuie sa va asigurati ac aveti o conexiune stabila la internet.

Pentru a urmari prezentarea iOS 11 live de pe smartphone si tablete Android, atunci va trebui sa urmati indeaproape instructiunile de mai jos :

  • Descarcati aplicatia VLC din Google Play Store de aici.
  • Deschideti aplicatia VLC pe terminalele voastre Android.
  • Mergeti in meniul pentru accesarea stream-urilor web.
  • Introduceti acesti link:
  • Apasati butonul Start si relaxati-va.

Va reamintesc faptul ca prezentarea iOS 11 live va incepe la ora 20:00, insa si ca de la 19:45 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate noutatile legate de ea.