iOS 11 – aplicatia Files pentru iPhone va fi lansata

iOS 11 are aplicatia Files pentru iPhone si iPad dezvaluita, aceasta urmand a oferi noi functii, probabil, pentru administrarea fisierelor.

iOS 11 urmeaza sa aiba o aplicatie Files disponibila pentru iPhone si iPad, aceasta aparand in magazinul de aplicatii AppStore in cursul acestei nopti, fara detalii cu privire la noutatile sale. Puteti vedea in imaginea de mai jos intrarea facuta de catre compania Apple pentru aplicatia Files in AppStore inaintea prezentarii iOS 11, detalii cu privire la functiile sale nefiind dezvaluite.

Daca ar fi sa speculez, as spune ca iOS 11 ne-ar putea permite sa vizualizam unele fisiere salvate in iPhone sau iPad, insa nu la fel precum in cazul Android. Apple ne permite deja sa vedem unele dintre fisierele salvate in iCloud printr-o aplicatie dedicata, insa aplicatia Files pentru iOS 11 va avea o functionalitate diferita, poate chiar legata de platforma iCloud.

Utilizatorii de iPhone si iPad cer de ani de zile o aplicatie care sa permita accesarea fisierelor de sistem, iar cea Files pentru iOS 11 ar putea oferi aceasta functionalitate. Desigur e greu de crezut ca Apple va compromite securitatea sistemului de operare iOS cu o aplicatie de acest gen, insa Apple ne-a surprins cu multe in trecut, asa ca Files ar putea fi ceva bun pentru noi.

Bundle ID-ul aplicatiei Files este Documents.App, ea fiind compatibila numai cu iOS 11 si procesoarele de 64 biti, asa ca de aici intelegeti ce vreti. As spune ca Apple ne va permite sa vizualizam unele fisiere din iPhone sau ipad care ruleaza iOS 11, dar exact ce vom putea vedea, ramane de vazut in functie de ceea ce a gandit compania Apple.

iOS 11 aplicatia files iPhone

3 COMENTARII