Prima Pagina iOS 11 iOS 11 – prezentarea LIVE de la WWDC 2017

iOS 11 – prezentarea LIVE de la WWDC 2017

iOS 11 prezentarea LIVE de la WWDC 2017 incepe la ora 20:00, insa incepand cu 19:45 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate noutatile!

iOS 11 va fi prezentat in aceasta seara de catre compania Apple, conferinta de deschidere a WWDC 2017 urmand a ne dezvlaui pentru prima oara toate noutatile pregatite de catre americani. Vorbim despre o prezentare a iOS 11 care va avea loc incepand cu ora 20:00 in aceasta seara, cei de la Apple avand si multe alte surprize pregatite pentru WWDC 2017, iar aici v-am explicat cum vedeti prezentarea iOS 11.

Apple a anuntat ca prezentarea iOS 11 va fi transmisa live pentru intreaga lume interesata sa afle noutatile despre el, dar si despre celelalte produse pregatite pentru lansare. Vorbim aici despre prezentarea iOS 11, macOS 13, watchOS 4 si tvOS 11, impreuna cu un posibil difuzor inteligent bazat pe Siri, noi tablete iPad, dar si noi modele ale Mac.

Practic, prezentarea iOS 11 ne va aduce atat de multe noutati incat vorbim despre o seara plina de dezvaluiri pregatite de catre compania Apple pentru noi. Prezentarea iOS 11 live ne va si aduce prima versiune beta a sistemului de operare pentru iPhone si iPad, insa lansarea oficiala a sistemului de operare urmeaza sa aiba loc abia in toamna acestui an si nu acum.

iOS 11 – prezentarea LIVE de la WWDC 2017

Live Blog Prezentare iOS 11 WWDC 2017
 

Prima mare schimbare adusa de catre iOS 11 a fost dezvaluita ieri de Apple, compania luand decizia de a ascunde din AppStore unele aplicatii pentru iPhone si iPad. iOS 11 nu va arula aplicatiile care nu sunt compatibile cu procesoarele de 64 biti a iDevice-urilor, iar Apple a decis sa le ascunda din AppStore pe cele care nu au fost optimizate pentru a functiona cu ele.

Prezentarea iOS 11 live din aceasta seara va dura aproximativ 2 ore, iar desi va incepe la 20:00, va astept pe iDevicero incepand cu ora 19:45 pentru a discuta despre toate noutatile. In acest articol veti gasi un live chat pentru prezentarea iOS 11 in care vom putea discutam in timp real despre ceea ce ne va oferi Apple pentru folosire in perioada urmatoare.

Aplicatia iDevice.ro si notificarile desktop va tin la curent cu absolut toate articolele care vor fi publicate astazi, dar si in zilele urmatoare privind noutatile iOS 11 si a celorlalte produse si sisteme de operare. Putin mai tarziu va voi arata si cum veti putea vedea prezentarea iOS 11 LIVE transmisa de catre compania Apple, deoarece accesul la stream va fi diferit.

Acestea fiind spuse, va astept aici incepand cu ora 19:45.

iOS 11 prezentare live wwdc 2017

 • m.ionut

  Despre watch nimic?

 • Julian

  Deci sa prezinte oare si iPaduri ?!? Nu am vazut leakuri mai deloc…

 • Srb Srb

  Doamne, in sfarsit un event Apple, o sa fie ca o mana cereasca dupa atatea eventuri in care lumea nu stia sa vorbeasa,si dupa atatea balbaieli

 • Cosmin_buc

  Watch cred ca in toamna…acum software plus iPad , Macbook si poate si speaker-ul…

 • Srb Srb

  e nu ai vazut….se zvoneste 10.5″ de cateva luni. Sigur vor fi update’uri si pt 12.9″

 • Srb Srb

  watchOS sigur va fi prezentat noua versiune,dar in toamna cu iphone cred ca va fi prezentat apple watch series 3

 • Srb Srb

  Multumim Apple ca existsti si arati lumii cum se face un event. Cu audienta,calitate,fidelitate,macar si altii sa incerce macar sa copieze 50% si ar fi foarte bine

 • Srb Srb

  Se pare ca s-a descoperit o aplicatie “Files” pt iOS….deja devine f interesant..
  file manager on iOS devine interesant
  probabil prin aceasta aplicatie,Apple vrea si pe cei cu device’uri mai vechi sa faca pasul sa cumpere un ipad/iphone mai nou din moment ce este doar pe 64bit

 • alxbr

  Siri in limba Ro?

 • Srb Srb

  Asteptam acuma sa fie inchis apple store

 • Nope.

 • V.P

  Ma astepta sa vad cel putin doi asiatici in aventul Apple :))).

 • andrew

  Srb, într adevăr, contează destul de mult cum este ambalat, dar contează mult mai mult si calitatea produsului în sine 🙂

 • Srb Srb

  Pai sigur,asamblarea produselor apple top notch

 • Srb Srb

  Event peste 2 ore

 • marcel

  plictiseala maxima ….

 • Uka

  De ce oare aplauzele sunt total false??? Ce tzeapa de 2 bani…La 1500$ invitatia nu ma asteptam la trucuri ieftine