iOS 11 – prezentarea LIVE de la WWDC 2017

iOS 11 prezentarea LIVE de la WWDC 2017 incepe la ora 20:00, insa incepand cu 19:45 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate noutatile!

iOS 11 va fi prezentat in aceasta seara de catre compania Apple, conferinta de deschidere a WWDC 2017 urmand a ne dezvlaui pentru prima oara toate noutatile pregatite de catre americani. Vorbim despre o prezentare a iOS 11 care va avea loc incepand cu ora 20:00 in aceasta seara, cei de la Apple avand si multe alte surprize pregatite pentru WWDC 2017, iar aici v-am explicat cum vedeti prezentarea iOS 11.

Apple a anuntat ca prezentarea iOS 11 va fi transmisa live pentru intreaga lume interesata sa afle noutatile despre el, dar si despre celelalte produse pregatite pentru lansare. Vorbim aici despre prezentarea iOS 11, macOS 13, watchOS 4 si tvOS 11, impreuna cu un posibil difuzor inteligent bazat pe Siri, noi tablete iPad, dar si noi modele ale Mac.

Practic, prezentarea iOS 11 ne va aduce atat de multe noutati incat vorbim despre o seara plina de dezvaluiri pregatite de catre compania Apple pentru noi. Prezentarea iOS 11 live ne va si aduce prima versiune beta a sistemului de operare pentru iPhone si iPad, insa lansarea oficiala a sistemului de operare urmeaza sa aiba loc abia in toamna acestui an si nu acum.

iOS 11 – prezentarea LIVE de la WWDC 2017

Live Blog Prezentare iOS 11 WWDC 2017

Prima mare schimbare adusa de catre iOS 11 a fost dezvaluita ieri de Apple, compania luand decizia de a ascunde din AppStore unele aplicatii pentru iPhone si iPad. iOS 11 nu va arula aplicatiile care nu sunt compatibile cu procesoarele de 64 biti a iDevice-urilor, iar Apple a decis sa le ascunda din AppStore pe cele care nu au fost optimizate pentru a functiona cu ele.

Prezentarea iOS 11 live din aceasta seara va dura aproximativ 2 ore, iar desi va incepe la 20:00, va astept pe iDevicero incepand cu ora 19:45 pentru a discuta despre toate noutatile. In acest articol veti gasi un live chat pentru prezentarea iOS 11 in care vom putea discutam in timp real despre ceea ce ne va oferi Apple pentru folosire in perioada urmatoare.

Aplicatia iDevice.ro si notificarile desktop va tin la curent cu absolut toate articolele care vor fi publicate astazi, dar si in zilele urmatoare privind noutatile iOS 11 si a celorlalte produse si sisteme de operare. Putin mai tarziu va voi arata si cum veti putea vedea prezentarea iOS 11 LIVE transmisa de catre compania Apple, deoarece accesul la stream va fi diferit.

Acestea fiind spuse, va astept aici incepand cu ora 19:45.

iOS 11 prezentare live wwdc 2017