iOS 11 are o tastatura ce permite scrierea cu o singura mana

iOS 11 vine cu foarte multe noutati, iar printre cele pe care compania Apple nu le-a anuntat astazi se numara si una privind tastatura sistemului de operare. Mai exact, iOS 11 are integrata o noua tastatura care ne permite sa scriem cu o singura mana atunci cand nu putem tine un terminal iPhone cu ambele maini pentru a scrie corect.

In imaginea de mai jos puteti vedea modificarea anuntata de catre compania Apple pentru iOS 11, noua tastatura facand parte din sistemul QuickType pentru iPhone. Puteti observa ca in functie de mana cu care dorim sa scriem, tastatura din iOS 11 poate avea tastele inclinate in partea stanga, sau dreapta, astfel incat toate sa poata fi utilizate cu o singura mana.

Aceasta este una dintre functiile asteptate de foarte multa vreme de catre utilizatorii iPhone si e bine de stiut ca iOS 11 urmeaza sa ne-o ofere.

„QuickType keyboard. Type with one hand tied behind your back. Holding a coffee in one hand and your iPhone in the other? Simply touch and hold the emoji key, select one-handed typing, and the keys will instantly move closer to your thumb.”

iOS 11 tastatura scriere o mana

Articolul precedentHomePod apare in prima prezentare hands-on Video
Articolul următoriOS 11 activeaza datele celulare din Control Center
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.