iOS 11 are o tastatura ce permite scrierea cu o singura mana

iOS 11 vine cu foarte multe noutati, iar printre cele pe care compania Apple nu le-a anuntat astazi se numara si una privind tastatura sistemului de operare. Mai exact, iOS 11 are integrata o noua tastatura care ne permite sa scriem cu o singura mana atunci cand nu putem tine un terminal iPhone cu ambele maini pentru a scrie corect.

In imaginea de mai jos puteti vedea modificarea anuntata de catre compania Apple pentru iOS 11, noua tastatura facand parte din sistemul QuickType pentru iPhone. Puteti observa ca in functie de mana cu care dorim sa scriem, tastatura din iOS 11 poate avea tastele inclinate in partea stanga, sau dreapta, astfel incat toate sa poata fi utilizate cu o singura mana.

Aceasta este una dintre functiile asteptate de foarte multa vreme de catre utilizatorii iPhone si e bine de stiut ca iOS 11 urmeaza sa ne-o ofere.

“QuickType keyboard. Type with one hand tied behind your back. Holding a coffee in one hand and your iPhone in the other? Simply touch and hold the emoji key, select one-handed typing, and the keys will instantly move closer to your thumb.”

iOS 11 tastatura scriere o mana

14 COMENTARII

  1. cred ca doar pe iphone plus este mai greu cu o singura mana, pt ca pe iphone de 4″ sau 4.7″ si probabil si pe viitorul iphone 8 nu este dificil. Dar nice feature

  2. Mamaaa! Ce noutate! M-am reintors pe Android. Iphone pe langa Samsung e ca o caruta pe langa un Mercedes. Am un Iphone 7 Plus de vanzare. 128 Gb Negru Mat. Am incarcator auto, husa cu suport pt birou (nu prea se rotesc aplicatiile pe iphone, dar iti faci treaba cu ea), cablu de date cu garantie pe viata (nu sarma aia care vine stock). Cine il vrea sa lase mail sau nr de telefon. Vreau sa scap de el repede. Yeeee! In sfarsit am iarasi smartphone!!!

  3. Degeaba mă jignești :)) realitatea rămâne aceeași ? este o funcție veche de ani de zile.
    Postez un printscreen sa vezi si tu cum arata această opțiune banala?

  4. Asa ciudă iti e fanaticule? Esti oftocat rău? Te-a dezamagit Apple cu prezentarea? Am vazut ca te plangeai de prețul noului iPad.
    Nu-ti mai ofera banca un credit pt noul iPad?

  5. Seria Note si erau tare “comici” baietii atunci… mai putem adauga drag&drop, file manager(e ceva mai primitiv dar e un bun inceput), screenshot si Pen Edit, “nu deranjati -conduc”, o clona totala la Samsung Traffic Reply, au palavragit o seara intreaga pentru niste functii banale…
    dark Mode e lesne de ce nu a fost introdus ii trebuie OLED ca negru sa “straluceasca”!

  6. Tot ce au prezentat e luat de pe Android si din Cydia ?
    Acele “functii inutile”, cum ziceau astia aka Tamburina, srb si alti fanatici.

  7. Ce smartphone ai? Cu ce e mai bun decât iPhone? Totuși iPhone-ul deschide cu vreo 10-15 secunde 40 jocuri unul după altul. Te poți obișnui cu neajunsul ăsta la smartphone-ul cu Android?