eMAG: iPhone 6S si iPhone 6 cu 1050 LEI reducere

0

eMAG are astazi oferte foarte bune la iPhone 6 si iPhone 6S, care sunt disponibile cu reducere de pana la 1050 LEI in aceasta pagina a magazinului online. Vorbim despre modele de terminale iPhone care sunt populare in oferta companiei Apple si care beneficiaza de reduceri foarte bune la cei de la eMAG in momentul de fata, preturile fiind in unele cazuri mai mici decat in Apple Store.

iPhone 6 si iPhone 6S nu mai sunt de ceva vreme telefoanele de top ale companiei Apple, insa la preturile pe care le vinde eMAG puteti beneficia de un deal foarte bun. Vorbim despre produse care au performante bune chiar si cu cele mai recente versiuni ale iOS 10, asa ca va veti putea bucura de o oferta foarte potrivita pentru ele in cadrul magazinului eMAG.

Incepem cu terminalele iPhone 6 si iPhone 6S noi, care sunt disponibile in aceasta pagina a eMAG cu reducere de pana la 1050 de LEI, dispozitivele fiind nefolosite vreodata. Reducerea este mai mica decat in cazul celor resigilate, insa macar stiti ca va veti bucura de un produs complet nou in momentul in care veti primi acasa coletul comandat de la cei de la eMAG.

eMAG: iPhone 6S si iPhone 6 cu pana la 1050 LEI reducere

Daca in cazul iPhone 6 vorbim despre modelul lansat in 2014 de catre Apple, eMAG vinde modelul nou al iPhone 6S in momentul de fata, adica cel lansat in septembrie 2016. Acest model nou vandut de catre eMAG are minim 32 GB spatiu de stocare, insa separat de aceasta noutate nu exista alte schimbari in ceea ce priveste componentele interne.

Daca nu va temeti de terminalele iPhone 6 si iPhone 6S resigilate vandute de catre eMAG in aceasta pagina, atunci veti putea beneficia de reduceri de pana la 630 LEI. Cei de la eMAG au pus in vanzare terminalele iPhone 6 si iPhone 6S la preturi foarte bune, asa ca ar fi bine sa va uitati prin oferta lor de resigilate pentru a fi siguri ca puteti beneficia de deal-uri bune.

Va spuneam si mai sus ca toate aceste deal-uri sunt in unele cazuri mai bune decat in Apple Store, asa ca de la eMAG puteti cumpara un iPhone 6, iPhone 6S, sau modelele Plus, la preturi foarte bune din aceasta pagina. Va recomand sa va grabiti in a cumpara ceea ce va intereseaza, deoarece stocurile sunt limitate.

emag iphone 6s iphone 6 reduceri 1050 lei