iOS 11 sterge automat mesajele din iPhone

iOS 11 are o functie care permite stergerea automata a aplicatiilor din iPhone sau iPad, insa exista si una similara pentru mesajele disponibile in terminalele noastre. Mai exact, compania Apple are in meniul de setari pentru spatiul de stocare o functie care permite stergerea automata din iOS 11 a mesajelor si atasamentelor trimise, sau primite, cu peste 1 an de zile in urma.

Vorbim despre mesaje sau atasamente care sunt foarte vechi in iOS 11 si care nu mai sunt citite de catre noi, deci teoretic ele ocupa in mod inutil spatiu in dispozitivele noastre. Aceasta noua functie pentru iOS 11 are menirea de a elibera chiar si pana la cateva sute de MB de spatiu ocupat fara rost in iPhone sau iPad de catre mesaje si atasamente vechi.

Aceasta noua functie a iOS 11 poate fi activata din Settings > General > iPhone Storage, Configurari > General > Stocare iPhone.

iOS 11 stergere mesaje iPhone

Articolul precedentWhatsApp update aduce noi functii pentru iPhone
Articolul următoreMAG: iPhone 6S si iPhone 6 cu 1050 LEI reducere
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.