iOS 11 – asa arata noul App Store pentru iPhone si iPad

iOS 11 are un App Store cu o interfata complet regandita pentru a ne ajuta sa descoperim mai usor aplicatii pentru iPhone si iPad.

iOS 11 aduce o schimbare totala pentru App Store pe iPhone si iPad, compania Apple oferindu-ne posibilitatea de a ne bucura de o experienta complet noua de a folosi magazinul de aplicatii. Vorbim despre regandirea intregii interfete de utilizator cu un design mult mai relaxat in iOS 11, regulile conventionale fiind date uitarii de catre Apple.

App Store in iOS 11 arata mult mai dezordonat decat in iOS 10, sectiunile cu aplicatii si recomandarile fiind afisate intr-o maniera complet noua. Cei de la Apple au schimbat meniurile disponibile pentru noi, astfel ca acum in prima pagina avem o sectiune numita Today, in ea fiind afisate aplicatiile recomandate de catre Apple pentru instalare in iOS 11.

Apple vrea sa ajute dezvoltatorii sa-si promoveze mai usor aplicatiile, iar sectiunea Today din iOS 11 a fost creata special pentru a facilita acest lucru. Toate aplicatiile afisate in aceasta sectiune numita Today, Astazi, in App Store pentru iOS 11 sunt alese special de catre angajatii companiei Apple, asa ca vom vedea tot ceea ce doresc ei ca noi sa instalam in iPhone si iPad.

iOS 11 – asa arata noul App Store pentru iPhone si iPad

Dupa sectiunea Today, iOS 11 are o noua sectiune speciala dedicata pentru jocuri, aceasta fiind si categoria de aplicatii cu cele mai mari descarcati pentru iPhone si iPad. Acolo compania Apple afiseaza recomandari pentru iOS 11 in vederea descarcarii, formatul fiind identic cu cel pentru sectiunea Today, exceptie facand scurtele clipuri video care prezinta gamepaly-ul.

A treia sectiune este cea pentru aplicatii obisnuite disponibile in App Store pentru iOS 11, acestea fiind altele decat cele din sectiunea Today. Apple incearca in aceasta sectiune a App Store pentru iOS 11 sa ne arate care dintre aplicatiile vechi sunt populare si merita cumparate, sau instalate, in iPhone, iPad si iPod Touch in momentul de fata.

In final, noua versiune a aplicatiei App Store are alte doua sectiuni in vedem actualizarile disponibile pentru aplicatiile instalate in iOS 11 pe iPhone sau iPad. Ultima sectiune ne permite sa facem cautari pentru aplicatii disponibile in App Store, cele care nu au suport pentru procesoarele de 64 biti nefiind afisate in iOS 11 in magazinul de aplicatii.