Prima Pagina iOS 11 iOS 11 – asa arata noul App Store pentru iPhone si iPad

iOS 11 – asa arata noul App Store pentru iPhone si iPad

iOS 11 are un App Store cu o interfata complet regandita pentru a ne ajuta sa descoperim mai usor aplicatii pentru iPhone si iPad.

iOS 11 aduce o schimbare totala pentru App Store pe iPhone si iPad, compania Apple oferindu-ne posibilitatea de a ne bucura de o experienta complet noua de a folosi magazinul de aplicatii. Vorbim despre regandirea intregii interfete de utilizator cu un design mult mai relaxat in iOS 11, regulile conventionale fiind date uitarii de catre Apple.

App Store in iOS 11 arata mult mai dezordonat decat in iOS 10, sectiunile cu aplicatii si recomandarile fiind afisate intr-o maniera complet noua. Cei de la Apple au schimbat meniurile disponibile pentru noi, astfel ca acum in prima pagina avem o sectiune numita Today, in ea fiind afisate aplicatiile recomandate de catre Apple pentru instalare in iOS 11.

Apple vrea sa ajute dezvoltatorii sa-si promoveze mai usor aplicatiile, iar sectiunea Today din iOS 11 a fost creata special pentru a facilita acest lucru. Toate aplicatiile afisate in aceasta sectiune numita Today, Astazi, in App Store pentru iOS 11 sunt alese special de catre angajatii companiei Apple, asa ca vom vedea tot ceea ce doresc ei ca noi sa instalam in iPhone si iPad.

iOS 11 – asa arata noul App Store pentru iPhone si iPad

Dupa sectiunea Today, iOS 11 are o noua sectiune speciala dedicata pentru jocuri, aceasta fiind si categoria de aplicatii cu cele mai mari descarcati pentru iPhone si iPad. Acolo compania Apple afiseaza recomandari pentru iOS 11 in vederea descarcarii, formatul fiind identic cu cel pentru sectiunea Today, exceptie facand scurtele clipuri video care prezinta gamepaly-ul.

A treia sectiune este cea pentru aplicatii obisnuite disponibile in App Store pentru iOS 11, acestea fiind altele decat cele din sectiunea Today. Apple incearca in aceasta sectiune a App Store pentru iOS 11 sa ne arate care dintre aplicatiile vechi sunt populare si merita cumparate, sau instalate, in iPhone, iPad si iPod Touch in momentul de fata.

In final, noua versiune a aplicatiei App Store are alte doua sectiuni in vedem actualizarile disponibile pentru aplicatiile instalate in iOS 11 pe iPhone sau iPad. Ultima sectiune ne permite sa facem cautari pentru aplicatii disponibile in App Store, cele care nu au suport pentru procesoarele de 64 biti nefiind afisate in iOS 11 in magazinul de aplicatii.

 • Norbert

  Zaone, cum pot sa sterg iOS beta si sa fac downgrade la iOS 10 ? Sterg profilul si fac reset la iTunes ?

 • andrew

  Pacat ca Apple s-a concentrat pe designul pentru App Store (pe care nu îl folosești zilnic), și mai puțin pe aspectul general… Un exemplu ar fi dark mode

 • iRaz

  Mie imi place ce au facut cu noul AppStore. Personal imi era dor de acea actualizare zilnica prin care sa descoperi aplicatii noi, asa cum era acum 5-6 ani. Poate ca pe un ecran mai mic noua grafica sa fie prea mare, dar asta este alta discutie…

 • Srb Srb

  @zaone cum ti se pare? Simti lipsa de content afisat cumva? Asta este impresia data de video

 • Srb Srb

  Dar mode are sens cu teh oled. O sa vedem dark mode implementat probabil in septembrie alaturi de iphone 8

 • Srb Srb

  Pai pregatesc totul pt ecrane mari din mom ce 4.7″ va deveni minimul in 1 an

 • Simt ca e o dezordine controlata pentru a pune in evidenta ce vor ei, nu neaparat ce ai nevoie.

 • Il stergi din telefon si daca nu-ti cere el sa dai restart, dai singur.

 • iIustin

  Zaoane ce aplicatie folosesti ca sa filmezi screen-ul telefonului!

 • asd

  Fă un screen recording și despre Smart Invert(ceva gen dark mode), sunt curios cum arată majoritatea aplicatiilor cu acel mod on.

 • Srb Srb

  pai cred ca foloseste acel feature nou screen recording