iOS 11 – instaleaza pe iPhone si iPad cu profil de dezvoltator

iOS 11 instalarea pe iPhone si iPad este posibila cu un profil de dezvoltator special pentru aceasta noua versiune a sistemului de operare.

iOS 11 poate fi instalat pe iPhone si iPad chiar acum de catre orice persoana care este interesata sa profite de noutatile pe care compania Apple ni le ofera. Instalarea iOS 11 pe iPhone si iPad poate fi facuta de catre orice persoana interesata sa testeze noutatile iOS 11 pe propriile iDevice-uri, procedura in sine fiind una la fel de simpla precum una pentru Software Update, Actualizare Software.

Instalarea iOS 11 pe iPhone si iPad trebuie totusi facuta folosind un profil de dezvoltator special pentru iOS 11 pe care compania Apple l-a lansat in cursul noptii trecute. Profilele de dezvoltator lansate anterior pentru iOS 11 nu permit instalarea iOS 11 in momentul de fata, asa ca nu incercati sa le folositi pentru ca ele sunt complet intuile pentru ceea ce doriti sa faceti.

iOS 11 a fost lansat in versiune beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicatii, iar compania Apple a anuntat ca versiunea public beta a sistemului de operare va fi lansata abia la sfarsitul lunii iunie. Instalarea iOS 11 in prima versiune beta nu este recomandata de catre compania Apple pentru iPhone si iPad decat de catre dezvoltatorii de aplicatii, sau cei care stiu ce fac.

iOS 11 – instaleaza pe iPhone si iPad cu profil de dezvoltator

Inainte de a instala iOS 11 pe iPhone sau iPad trebuie sa stiti ca sistemul de operare are diverse probleme de functionare, asa ca veti avea probleme in a il utiliza. Dupa instalarea iOS 11 veti observa unele probleme cu animatiile sistemului de operare, inchiderea subita a unora dintre aplicatii, sau imposibilitatea de a le folosipe cele care au doar su port pentru procesoare de 32 biti.

Avand in vedere ca instalarea iOS 11 v-ar putea aduce probleme, sigur veti fi dornici sa faceti downgrade la iOS 10.3.2, asa ca va recomand sa faceti inainte un backup. Trebuie sa faceti un backup in iOS 10 pentru datele voastre, pentru ca dupa instalarea iOS 11 nu este recomandabil sa mai faceti vreunul, deoarece el va putea fi folosit numai in iOS 11, nu si in versiunile vechi.

Pentru a instala iOS 11 pe iPhone si iPad compatibile trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina folosind browserul Safari.
  2. Instaleaza profilul de dezvoltator pentru iOS 11 cand apare meniul pentru a face asta.
  3. Reporneste iPhone sau iPad cand ti se cere pentru a completa procedura de instalare a profilului.
  4. Dupa repornire, mergi in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.
  5. Aici vei vedea o actualizare disponibila pentru iOS 11 pe care va trebui sa o instalezi.
  6. Procedura de a instala iOS 11 pe iPhone si iPad va incepe, iar dupa descarcare ti se va cere sa confirmi instalarea, lucru pe care il vei face.

Dupa urmarea acestor pasi, vei finaliza instalarea iOS 11 pe iPhone si iPad, iar dupa repornire vei avea noua versiune a sistemului de operare disponibila in terminale. Intregul proces pentru instalarea iOS 11 pe iPhone sau iPad este simplu, dureaza pana in 20 – 30 de minute in functie de terminalul vostru, asa ca va trebui sa aveti rabdare.

Instalarea iOS 11 va va permite sa folositi toate noutatile pe care sistemul de operare vi le ofera, iar daca nu sunteti multumiti puteti face downgrade la iOS 10.3.2 si folosi acel backup vechi pe care il aveti.

Daca aveti alte intrebari privind instalarea iOS 11, le astept in comentarii.

iOS 11 instalare iPhone iPad