Prima Pagina iOS 11 iOS 11 aduce noi functii pentru castile AirPods

iOS 11 aduce noi functii pentru castile AirPods

iOS 11 vine cu foarte multe functii noi pentru produsele companiei Apple, iar printre ele se numara, desigur, inclusiv castile AirPods lansate in cursul anului trecut. In imaginea de mai jos puteti vedea noile functii pe care castile AirPods le au incepand cu iOS 11, compania Apple incercand sa indeplineasca doleantele unora dintre utilizatori.

Mai exact, incepand cu iOS 11 castile AirPods au noi actiuni pentru functia double tap, dubla atingere, aceasta putand fi modificata din meniul de setari pentru casti, prezent in aplicatia Settings, Configurari a iPhone. Acolo utilizatorii iOS 11 pot decide ce fel de functionalitate este oferita prin dubla atingere a oricareia dintre castile AirPods.

Apple permite selectarea functiilor de activare a Siri, de oprire/pornire a muzicii, sau de trecere la urmatoarea piesa, sau cea anterioara, totul multumita iOS 11. Mai interesant este ca Apple ofera aceasta functionalitate pentru fiecare casca AirPods incepand cu iOS 11, asa ca vorbim despre o schimbare foarte utila de care castile beneficiaza.

iOS 11 AirPods

 • ibadea

  smart move

 • Srb Srb

  superb

 • tralala

  O functie cu adevarat utila insemna modificarea volumului prin gesturi tocuch respectiv scrool sus-jos direct pe casca,

  Am zis ca pot corecta asta din coroana digitala a ceasului Apple, din pacate pe Soundcloud nu este diponibila aceasta functie asa ca am renuntat la casti.