Prima Pagina iOS 11 iOS 11 – iMessage are o functie furata de la Facebook

iOS 11 – iMessage are o functie furata de la Facebook

iOS 11 va avea implementata o functie care a fost introdusa de catre compania Facebook cu mai bine de un an de zile in urma si care nu este chiar atat de iubita. Mai exact, vorbim despre binecunoscutii roboti virtuali pe care companiile ii folosesc in Facebook Messenger, acum ei putand fi utilizati inclusiv pentru iMessage incepand cu iOS 11.

Noua functie pentru iOS 11 si iMessage se numeste Business Chat, ea fiind prezentata in cadrul website-ului companiei Apple inca din cursul serii trecute. Apple spune ca utilizatorii iPhone si iPad se vor putea folosi de aceasta functie a iOS 11 pentru a comunica mai usor cu diverse companii pentru a cere ajutor sau informatii despre serviciile lor.

Pentru a face Business Chat cu adevarat util, cei de la Apple intentioneaza sa permita implementarea de suport in iOS 11 in Apple Pay si Calendar. Separat de detaliile de mai jos, alte informatii nu exista cu privire la functia Business Chat din iOS 11, insa compania Apple o va prezenta in detaliu pe 9 iunie pentru dezvoltatori.

“Business Chat is a powerful new way for businesses to connect with customers directly from within Messages. Using Business Chat, your customers can get answers to questions, resolve issues and complete transactions on their iPhone, iPad, and Apple Watch. Customers can find your business and start conversations from Safari, Maps, Spotlight, and Siri.”

iOS 11 iMessage chat companii

 • Kfc

  Există vreo functie care nu e furată?

 • tralala

  Dupa o perioada de timp nu cred ca se mai considera “furat”

  Asta nu imi place la Apple ca imprumuta cu greu, Samsung si Adroid inoveaza in tot cu toate ca 15% e folositor din ce fac si acel 15% e buguit (poate pentru mine procentu asta), sunt destule Tweak-uri in Cidya dar si cand Apple imprumuta ceva preistoric scos de Android, Samsung face ca acea inovatie din secolu trecut sa mearga extra bine si mai ales dupa ce mai nimeni nu va mai fi interesat.

  Din privinta mea Apple este foarte puternic cu softul cu toate ca nu contine arificii Android inutile sau utile pentru pentru altii dar este optimizat pentru oamenii care vor stabilitate si lucruri care sa mearga fara stres pentru ca de la o varsta cheful de a butona un telefon dispare, el trebuie sa mearga perfect si intuitiv ca meniu, momentan invechit in inovatii asta face. 🙂

 • Real

  Dupa o perioada se poate numi reinventat/împrumutat (daca apple o face) si furat se numeste daca o fac altii..
  o putem numi si ipocrizie (fara a jigni pe nimeni).
  Nu stiu cand ai pus ultima data mana pe un alt telefon dar te asigur ca toate functioneaza la fel spre diferenta de apple care are 5 device-uri si e normal sa fii obisnuit cu ele avand acelasi tipar cand la ceilalti producatori fiecare a customizat OS dupa bunul o plac.
  Nu pot sa nu adaug ca o seama pe aici nu au pus mana pe un alt telefon dar ei vb din auzite de pe la altii si de pe alte forumuri .. faimosi trolli care polueaza atmosfera continuu

 • tralala

  Domnu Real, eu nu tin aici aparearea la Apple, chiar ironizam in privinta ca ne aduc niste optiuni preistorice dar bine facute de care multa lume nu mai au nevoie (asta era mesajul meu)

 • real

  am inteles mesajul.
  am adaugat si eu un comentariu. nu ma refeream la persoana ta.
  e o chestie generala 🙂