iOS 11 – iMessage are o functie furata de la Facebook

iOS 11 va avea implementata o functie care a fost introdusa de catre compania Facebook cu mai bine de un an de zile in urma si care nu este chiar atat de iubita. Mai exact, vorbim despre binecunoscutii roboti virtuali pe care companiile ii folosesc in Facebook Messenger, acum ei putand fi utilizati inclusiv pentru iMessage incepand cu iOS 11.

Noua functie pentru iOS 11 si iMessage se numeste Business Chat, ea fiind prezentata in cadrul website-ului companiei Apple inca din cursul serii trecute. Apple spune ca utilizatorii iPhone si iPad se vor putea folosi de aceasta functie a iOS 11 pentru a comunica mai usor cu diverse companii pentru a cere ajutor sau informatii despre serviciile lor.

Pentru a face Business Chat cu adevarat util, cei de la Apple intentioneaza sa permita implementarea de suport in iOS 11 in Apple Pay si Calendar. Separat de detaliile de mai jos, alte informatii nu exista cu privire la functia Business Chat din iOS 11, insa compania Apple o va prezenta in detaliu pe 9 iunie pentru dezvoltatori.

“Business Chat is a powerful new way for businesses to connect with customers directly from within Messages. Using Business Chat, your customers can get answers to questions, resolve issues and complete transactions on their iPhone, iPad, and Apple Watch. Customers can find your business and start conversations from Safari, Maps, Spotlight, and Siri.”

iOS 11 iMessage chat companii