Prima Pagina iOS 11 iOS 11 fura functii de la Google Maps si Waze

iOS 11 fura functii de la Google Maps si Waze

iOS 11 Apple Maps vine cu doua functii foarte utile pentru cei care se pot bucura de chiar toate serviciile pe care le ofera aplicatia companiei Apple pentru iPhone. Prima dintre ele are legatura cu limitele de viteza pentru drumurile pe care le urmam, Apple Maps din iOS 11 afisand aceste informatii in partea stanga sus a ecranului, dupa cum puteti vedea mai jos, functia fiind furata de la Waze.

Cea de-a doua functie a iOS 11 pentru Apple Maps o vedeti in partea dreapta a imaginii de mai jos, ea afisand intr-un final indicatii pentru navigare ghidata pe benzi. Acum aplicatia Apple Maps din iOS 11 ne va indica banda pe care trebuie sa stam pentru a putea vira la stanga, sau la dreapta, intr-o intersectie care urmeaza, deci nu ne vom mai pierde fara aceste informatii.

Google Maps si Waze au aceste functii de ani si ani de zile, iar de ce a durat atat de mult pentru ca Apple sa le implementeze nu stie nimeni, dar bine ca le avem macar in iOS 11.

iOS 11 Apple Maps limita viteza banda

 • Loz

  Nu cred ca vor folosi multi apple maps. Oare vor ajunge vreodata la nivelul celor se la google cu aplicatia asta?

 • Cristi

  Exact, chiar si cu aceste adăugări nu cred ca va fi folosit prea curand in detrimentul Google Maps, mai ales ca multe din noile functii mai mult ca sigur nu sunt disponibile in ro

 • iTu

  Probabil ca sunt zone pe glob unde google se descurca mai bine ca apple maps, are harti mai Update dar aplicatia apple maps functioneaza mai bine pe iPhone si daca detii un apple watch nu le poti compara. Ieri cautam o adresa…apple map nu a gasit o si ce sa vezi… nici google map nu a reusit sa o gaseasca. A trebuit sa intreb un trecator se adresa respectiva 😅

 • Viorel Predatorul

  Bravo Apple! Ești “Great Artist”!
  No, acum peste bune… E bine că și Apple implementează funcțiile astea.

 • Dan Mihai

  Merge in Romania? Bine, stiu ca nu avem autostrazi cu multe benzi, dar totusi 😅

 • Leo MC

  Chiar dacă are o funcționalitate superioară GM și Waze, AM încă nu se apropie în Europa de calitatea hărților din produsele Google (partea proastă este că în România și GM are multe hibe).
  În acest moment aș folosi AM doar dacă ar implementa o funcție similară celei prin care utilizatorii raportează în Waze evenimentele din trafic (adică mașinile de poliție :)).

 • V.P

  Ce adresa ??

 • iTu

  La ce te ajut? Markt 390 kirchberg am wechsel. M a dus la o adresa care de fapt nu era markt 390. dupa aia am dat la apple maps care si el m a dus la alta adresa “markt 390” care nici asta nu era ce trebuie. Pana am intrebat un pieton unde e adresa si am ajuns unde trebuie 😅

 • Mircea Radulescu

  Cu waze merg atât utilizatorii Android cât si iOS, asa ca slabe sanse ca Apple Maps sa se bucure de aceeasi baza de clienti.

 • Carax

  Am iPhone de 8 ani de zile și nu cred c-am deschis aplicația lor de hărți de 5 ori, asta pana acum vreo 2 luni când google m-a oprit cu 1,4 km mai repede decât unde era destinația. La 2 zile după tot google m-a făcut să iau dreapta pe strada în loc de stânga unde era numărul cel căutam, de atunci pa google, îl mai folosesc doar când am nevoie de un traseu cu bicicleta. Cele 2 rateuri le-a dat în Franța.