iPhone 7S Plus – prima schita pentru productie

iPhone 7S Plus are astazi prima schita publicata inainte ca productia versiunii finale sa inceapa, iar ea ne arata cat de mici vor fi schimbarile.

iPhone 7S Plus este prezentat astazi in prima schita care ne arata design-ul pe care compania Apple l-a ales pentru fabricarea viitorului model de smartphone. In imaginea de mai jos puteti vede aceasta schita pentru productia iPhone 7S Plus, informatiile de acest gen ramanand ascunse pana in momentul de fata, dar se pare ca lucrurile se schimba.

Se pare ca in momentul de fata iPhone 7S Plus ar fi intrat in ultima faza de verificare inaintea inceperii productiei, iar asa avem si schita de mai jos cu noul sau design. Dupa cum puteti foarte usor observa, aceasta schita pentru iPhone 7S Plus ne arata ca design-ul terminalului va fi extrem de similar cu cel pe care compania Apple l-a gandit pentru iPhone 7 Plus.

Dimensiunile totale ale iPhone 7S Plus par a fi cu foarte putin diferite fata de cele ale iPhone 7 Plus, insa diferenta este infima si fara a conta prea mult in “economia” lucrurilor. In ciuda acestui lucru, schita de mai jos pare sa ne confirme faptul ca iPhone 7S Plus va arata aproape identic cu iPhone 7 Plus, asa cum au si spus multe alte zvonuri.

iPhone 7S Plus – prima schita pentru productie

Lansarea iPhone 7S Plus va reprezenta cel de-al patrulea an in care compania Apple va folosi acelasid esign vechi pentru seria iphone, lucru la care nimeni nu se astepta. Totusi, lansand un iPhone 7S Plus cu un design vechi, compania Apple se cam asigura ca unii utilizatori sunt “impinsi” spre a alege noul iPhone 8, care va fi lansat in toamna acestui an.

iPhone 7S Plus va avea camera plasata in continuare pe orizontala, spre deosebire de iPhone 8 care o va avea pe verticala, deci nu vor exista schimbari aici. Era de altfel greu de crezut ca iPhone 7S Plus va veni cu schimbari importante de design din moment ce atat de multe zvonuri ne-au spus ca acest lucru nu se va intampla, iar Apple nu se abate de la ele.

Intrand acum in ultima faza de verificare inaintea lansarii, iPhone 7S Plus urmeaza sa inte in productie de test in curand, dar si in productie de masa in luna august. Lansarea iPhone 7S Plus urmeaza sa aiba loc in luna septembrie, asa cum se asteapta toata lumea, deci nu vom avea mult de asteptat pana cand el va fi lansat in mod oficial.

iPhone 7S Plus schita productie