iOS 11 strica LockScreen-ul combinandu-l cu Notifications Center

iOS 11 aduce o schimbare majora pentru LockScreen anul acesta, compania americana combinandu-l cu Notifications Center petnru o experienta unificata de utilizare. In clipul video de mai jos compania Apple ne arata noul mod de a folosi LockScreen-ul si Notifications Center in iOS 11, notificarile fiind accesate mai greu, intr-o schimbare tipica pentru prostiile facute de Apple.

In iOS 11 trebuie mai intai sa glisezi de sus in jos pe ecran pentru a afisa LockScreen, fara a bloca terminalul, iar mai apoi sa glisezi de jos in sus pentru a vedea notificarile din Notifications Center. De ce a complicat compania Apple vizualizare anotificarilor in iOS 11 nu stie nimeni, dar acum va trebui sa facem 2 actiuni pentru a vedea notificarile din iPhone.

Partea si mai stupida este ca din LockScreen nu mai poti glisa pe notificarile din iOS 11 pentru a le dechide ci trebuie sa apesi pe ele pentru a face asta. Desigur ca accesarea nu se poate face daca LockScreen-ul este blocat in iOS 11, asa ca trebuie mai intai sa faci deblocarea, sa revii apoi la LockScreen si sa cauti notificarea in Notifications Center.

Din punctul meu de vedere, daca aceasta este functionalitatea LockScreen si Notifications Center in iOS 11 si nu vorbim despre buguri, Apple ar trebui sa concedieze toata echipa de ingineri care a facut modificarile. Imi pare rau sa o spun, dar cateodata compania Apple face tampenii cu iDevice-uri, iar aceste schimbari ale iOS 11 sunt dovada perfecta.