Prima Pagina iPhone 7S iPhone 7S nu va avea o functie cheie a iPhone 8

iPhone 7S nu va avea o functie cheie a iPhone 8

iPhone 7S nu va avea functia de incarcare wireless pe care Apple o va implementa in iPhone 8, carcasa sa din aluminiu impiedicand aceasta functionalitate.

iPhone 7S va fi lansat anul acesta impreuna cu iPhone 7S Plus, insa se pare ca nu va veni si cu o functie cheie pe care foarte multa lume o asteapta de ani de zile in iPhone 8. Zvonuri aparute in ultimele luni ofereau informatii mixte cu privire la planurile Apple pentru iPhone 7S si iPhone 8, insa acum se pare ca lucrurile s-au cam definitivat pentru smartphone-uri.

Conform unor informatii aparute astazi, iPhone 7S nu va fi lansat cu incarcare wireless, asa cum se va intampla in cazul terminalului iPhone 8 anul acesta. iPhone 8 va avea o carcasa din sticla care va facilita implementarea unui sistem de incarcare wireless, insa iPhone 7S va avea o carcasa din aluminiu, similara cu cea folosita in iPhone 7 si celelalte modele iPhone din 2014 si 2015.

Avand o carcasa din aluminiu, iPhone 7S nu poate permite incarcarea wireless pe care o va permite iPhone 8 cu a sa carcasa din sticla, deci Apple nu va oferi tehnologia. Desigur ca foarte multa lume va fi dezamagita din cauza faptului ca iPhone 7S nu se va putea incarca wireless, dar poate ca incarcarea prin fir va fi mai rapida in acest nou model al smartphone-ului.

iPhone 7S nu va avea incarcare wireeless, precum iPhone 8

Era de asteptat ca iPhone 7S sa nu aiba incarcare wireless integrata, precum iPhone 8, altfel nu ar mai fi existat suficient functii care sa diferentieze cele doua terminale. Compania Apple va vinde iPhone 7S la un pret mult mai mic decat cel pe care-l va percepe pentru iPhone 8, asa ca el trebuie sa vina fara functii majore pentru a nu convinge utilizatorii sa ignore modelul premium.

Catcher, compania care produce carcasele de aluminiu pentru iPhone, a primit deja comenzi de la compania Apple pentru a fabrica noile carcase pentru iPhone 7S si iPhone 7S Plus. Ele urmeaza sa arate aproape identic cu cele din iPhone 7 si iPhone 7 Plus, acesta fiind al patrulea an in care Apple va lansa un iPhone cu un design vechi.

“With Apple’s next-generation iPhones scheduled to release in the second half, Catcher, which reportedly has landed chassis orders for two of the new models, is expected to see revenues grow, according to market watchers.”

Este de asteptat ca iPhone 7S sa nu aduca imbunatatiri majore fata de iPhone 7, separat de o crestere substantiala a performantelor generale ale terminalului. Pe partea de functionalitate e putin probabil sa exista imbunatatiri majore pentru iPhone 7S in raport cu iPhone 7, dar ramane de vazut cum va incerca Apple sa ne convinga sa-i cumparam noul smartphone.

iPhone 7S incarcare wireless iphone 8

 • Darius

  Nu știu ce vânzări va avea, toată lumea așteaptă iPhone 8

 • Srb Srb

  Pai era si normal pt ca 7s si 7s plus raman la aluminiu cred

 • Vlad G

  Poate ca 7S e menit sa atragă userii care vor sa facă pasul de la 6S/6 sau modele mai vechi, ori Android, la un telefon mai bun decât iph 7, dar nu scump precum iph 8…

 • Viorel Predatorul

  Ți se pare fezabil ca utilizatorul de smartphone premium cu Android să treacă la iPhone?

 • Vlad G

  Ti se pare ca am scris cuvântul “premium”?
  Si depidne ce înțelegem prim premium. Daca de exemplu folosesti GTOOL sa scazi rezoluția ca nu iti rulează un joc mai serios (decat cu randari), atunci nu mai e vorba de premium.

 • Terrymada

  Atata timp cat incarcarea wireless presupune un pad e fix pix..prefer un simplu cablu prin masina sau la birou decat sa ma umplu de cabluri

 • Viorel Predatorul

  Nu trebuie să scrii premium, pentru că cei care utilizează Androide ieftine nu vor cumpăra iPhone-uri scumpe. Piața potențială pentru iPhone ar putea crește pe baza utilizatorilor de Androide premium.
  Când spun smartphone “premium” cu Android, mă refer la un smartphone care este în eșalonul de preț ridicat, un vârf de serie: Samsung S6-8, LG Gx, Huawei P10, One plus 5,etc.
  Nu mă refer la Allview, Samsung Gio, etc.

 • Vlad G

  Nu exista doar telefoane android ieftine și scumpe.
  Exista și middle budget, unii discuta chiar de mid-high end phones.
  Dacă la cele ieftine procentul care e posibil sa investească într-un posibil 7S e mic, la celelalte 2-3 categorii chiar nu se știe. Depinde și de Apple cum va face prețul pt ca vorbim de o premiera.

 • Mr.vasile

  Am făcut asta. Acum 3 ani am trecut pe Note 3 apoi Note 4. A fost Ok la început…însă in momentul in care am revenit la iOS (recent) am simțit ca …revin acasă. Experiența de utilizare e incredibila, tot show ul cu super specificațiile pe terminalele android se fâsâie când îți cade in mâna 7 plus, dacă ești cinstit cu tine 😉. Dar e absolut firesc sa avem preferințe și ele nu sunt neaparat raționale 😌

 • Cristi

  Stai… deci scot 3 modele anul asta? 7s 7s puls si 8?

 • Vlad G

  de ce nu? pana la urma pe iPhone nu fragmentează jocurile si nu am update odată pe an la ultimele modele :))), vezi S8…ca e cu 7.0 de 1 an aproape 😉