iPhone 7S nu va avea o functie cheie a iPhone 8

iPhone 7S nu va avea functia de incarcare wireless pe care Apple o va implementa in iPhone 8, carcasa sa din aluminiu impiedicand aceasta functionalitate.

iPhone 7S va fi lansat anul acesta impreuna cu iPhone 7S Plus, insa se pare ca nu va veni si cu o functie cheie pe care foarte multa lume o asteapta de ani de zile in iPhone 8. Zvonuri aparute in ultimele luni ofereau informatii mixte cu privire la planurile Apple pentru iPhone 7S si iPhone 8, insa acum se pare ca lucrurile s-au cam definitivat pentru smartphone-uri.

Conform unor informatii aparute astazi, iPhone 7S nu va fi lansat cu incarcare wireless, asa cum se va intampla in cazul terminalului iPhone 8 anul acesta. iPhone 8 va avea o carcasa din sticla care va facilita implementarea unui sistem de incarcare wireless, insa iPhone 7S va avea o carcasa din aluminiu, similara cu cea folosita in iPhone 7 si celelalte modele iPhone din 2014 si 2015.

Avand o carcasa din aluminiu, iPhone 7S nu poate permite incarcarea wireless pe care o va permite iPhone 8 cu a sa carcasa din sticla, deci Apple nu va oferi tehnologia. Desigur ca foarte multa lume va fi dezamagita din cauza faptului ca iPhone 7S nu se va putea incarca wireless, dar poate ca incarcarea prin fir va fi mai rapida in acest nou model al smartphone-ului.

iPhone 7S nu va avea incarcare wireeless, precum iPhone 8

Era de asteptat ca iPhone 7S sa nu aiba incarcare wireless integrata, precum iPhone 8, altfel nu ar mai fi existat suficient functii care sa diferentieze cele doua terminale. Compania Apple va vinde iPhone 7S la un pret mult mai mic decat cel pe care-l va percepe pentru iPhone 8, asa ca el trebuie sa vina fara functii majore pentru a nu convinge utilizatorii sa ignore modelul premium.

Catcher, compania care produce carcasele de aluminiu pentru iPhone, a primit deja comenzi de la compania Apple pentru a fabrica noile carcase pentru iPhone 7S si iPhone 7S Plus. Ele urmeaza sa arate aproape identic cu cele din iPhone 7 si iPhone 7 Plus, acesta fiind al patrulea an in care Apple va lansa un iPhone cu un design vechi.

“With Apple’s next-generation iPhones scheduled to release in the second half, Catcher, which reportedly has landed chassis orders for two of the new models, is expected to see revenues grow, according to market watchers.”

Este de asteptat ca iPhone 7S sa nu aduca imbunatatiri majore fata de iPhone 7, separat de o crestere substantiala a performantelor generale ale terminalului. Pe partea de functionalitate e putin probabil sa exista imbunatatiri majore pentru iPhone 7S in raport cu iPhone 7, dar ramane de vazut cum va incerca Apple sa ne convinga sa-i cumparam noul smartphone.

iPhone 7S incarcare wireless iphone 8