iOS 11 simplifica eliberarea de spatiu din iPhone si iPad

3

iOS 11 vine cu multiple functii care permit descoperirea aplicatiilor care au continut ce ocupa prea mult spatiu inutil in iPhone si iPad, procesul de a elibera spatiul fiind simplificat. In imaginea de mai jos puteti vedea ce fel de recomandari ofera compania Apple pentru utilizatorii iPhone si iPad cu iOS 11 care doresc sa elibereze spatiu din terminale.

Nu conteaza daca temrinalele mai au mult sau putin spatiu disponibil, pentru ca iOS 11 va afisa oricum alerte care ii atentioneaza pe utilizatori cu privire la spatiul pe care il pot elibera. In aceasta situatie iOS 11 recomanda stergerea unor atasamente si conversatii lungi ale aplicatiei Messages, Mesaje, GB sau sute de MB putand fi eliberati fara probleme.

Eliberarea de spatiu de stocare din iPhone a fost una dintre marile probleme ale utilizatorilor, iar cu iOS 11 compania Apple incearca sa rezolve totul. Separat de aceasta functie a iOS 11, compania Apple are altele care sterg automat aplicatiile nefolosite si chiar conversatiile vechi din aplicatia Mesaje, Messages, asa ca avem parte doar de lucruri bune aici.

iOS 11 eliberare spatiu