iOS 11 – performantele pe TOATE modelele iPhone

iOS 11 beta 1 apare in cel mai complex test de performante de pana acum, el fiind comparat cu iOS 10.3.2 pe toate modelele de terminale iPhone compatibile. In clipul video de mai jos puteti vedea acest test extrem de interesant realizat de catre un youtuber, el permitandu-ne sa ne dam seama ce fel de performante ofera iOS 11 beta 1 pe orice iPhone.

iOS 11 beta 1 are diverse probleme de functionare care strica uneori experienta de utilizare, dar in testele sintetice el este la fel de rapid precum iOS 10.3.2. Animatiile au fost deasemenea modificate in iOS 11 beta 1 si totul pare a se intampla mult mai rapid decat in iOS 10.3.2 in unele situatii, dar ramane de vazut daca Apple va lasa lucrurile asa pana la final.

De performantele iOS 11 beta 1 eu sunt foarte multumit, fara nicio discutie, dar de experienta de utilizare nu pot spune chiar acelasi lucru. Fiind inca in dezvoltare, iOS 11 beta 1 mai are nevoie de munca pentru a fi suficient de stabil pentru a fi utilizat zilnic, dar probabil compania Apple va reusi sa termine totul in timp pentru lansare.

8 COMENTARII

  1. Salut. Am dat downgrade de la 11 beta la 10.3.2 si acum nu mai merge bluetooth-ul. Nu îmi mai arată lista de device-uri si nu se conectează nici cu Apple watch-ul. Ce ar trebui să fac?

  2. Pai si cu apple watch-ul ce fac? L-am scos din icloud când nu era conectat. Acum, dacă o să îi dau reset, va aparea activation lock….