Orange – 8 iunie si oferta zilei pentru clienti

Orange are in 8 iunie o noua oferta in campania de aniversare a 20 de ani de prezenta pe piata din Romania, ea oferind beneficii exclusive pentru clienti.

Orange continua in ziua de 8 iunie campania de aniversare a 20 de ani de prezenta pe piata din Romania, avand o oferta speciala pentru clientii care ii acceseaza magazinul online. V-am spus zilele trecute ca Orange a initiat o campanie de aniversare a 20 de ani de prezenta in Romania si ofera 20 GB de internet gratuit timp de 2 luni pentru clienti, plus oferte zilnice, in 8 iunie fiind publicata una noua.

Pentru ziua de 8 iunie, cei de la Orange au anuntat in cadrul website-ului propriu, din aceasta pagina, oferta de care se pot bucura toti clientii din Romania. Aceasta oferta este valabila doar in cadrul website-ului si a magazinului online al celor de la Orange pentru data de 8 iunie, in cursul zilei de maine urmand a fi anuntata o noua oferta pentru toti clientii.

Ca parte a aniversarii a 20 de ani pe piata din Romania, cei de la Orange au anuntat ca vor oferi 20 de zile de oferte speciale, cea din 8 iunie continuand campania. In fiecare zi este publicata o oferta noua pentru clientii Orange, iar de fiecare data ea este valabila numai pana la ora 23:59 a respective zile, in ziua urmatoare urmand a fi anuntata o oferta diferita.

Orange – 8 iunie si oferta zilei pentru toti clientii din Romania

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, iar aceasta campanie de aniversare a 20 de ani este un fel de multumesc spus clientilor fideli. Acestia sunt recompensati in data de 8 iunie de catre Orange cu oferta care este disponibila in acesta pagina si va recomand sa profitati de ea pentru ca nu se stie cand va fi disponibila una similara.

Toate ofertele zilnice anuntate de catre Orange sunt disponibile numai pentru clientii existenti, sau cei noi, deci pe 8 iunie, sau in alta zi, nu puteti beneficia de ele daca nu sunteti clienti. In functie de ofertele zilnice, fie ca este vorba despre 8 iunie, sau alta zi, puteti obtine bonusuri separate de cele pe care le aveti pentru vechimea in retea, deci puteti avea parte de un deal foarte bun la Orange.

Conform calendarului pentru ofertele zilnice, cei de la Orange vor incheia campania pe data de 25 iunie, deci din 8 iunie mai aveti inca 16 oferte de care sa profitati. Acestea fiind spuse, va recomand sa accesati oferta zilei de 8 iunie din cadrul magazinului online al celor de la Orange si sa va bucurati de ceea ce puteti primi.

Orange 8 iunie oferta clienti