OnePlus 5 – pret mare in Europa dupa lansare

OnePlus 5 pret de 550 de euro in Europa dupa lansarea din 22 iunie, unul foarte mare pentru un smartphone fara un renume atat de mare.

OnePlus 5 are pret de vanzare foarte mare in Europa si SUA dupa lansarea din China, iar asta in ciuda foarte multor zvonuri care sugerau exact contrariul. OnePlus 5 pret de 550 de euro in Europa si 550 de dolari in SUA, cu peste 150 de dolari mai mare decat ceea ce a cerut compania OnePlus pentru smartphone-urile sale premium in cazul OnePlus 3.

Informatiile de astazi care ne spun pretul OnePlus 5 in Europa au fost divulgate de catre un concurs organizat in Finlanda si la care cei de la OnePlus sunt sponsori. La acest concurs se ofera o serie de premii, fiecare avand o valoare de 948 de euro, din care 398 de euro este reprezentat de pretul biletelor, iar restul de 550 de euro il reprezinta pretul OnePlus 5.

Avand in vedere preturile stabilite pentru aceste pachete, pare destul de clar ca pretul OnePlus 5 in Europa va fi de 550 de euro, dar asta pentru versiunea cu 128 GB spatiu de stocare. Se stie ca OnePlus 5 va fi lansat in doua modele pe piata, iar 550 de euro ar putea fi pretul pentru versiunea mai mare, care ar trebui sa aiba 128 GB spatiu de stocare, sau poate doar 64 GB.

OnePlus 5 – pret mare in Europa dupa lansare

Indiferent de situatie este clar ca pretul OnePlus 5 in Europa urmeaza sa fie cu mult mai mare decat ceea ce isi doresc persoanele care cauta smartphone-uri ieftine, dar puternice. Pretul OnePlus 5 in Europa se apropie foarte mult de cel al competitorilor Android, desi e foarte greu sa gasesti ceva cu renume la banii astia, desi alternative chinezesti exista.

Pretul OnePlus 5 in Europa sugereaza si faptul ca in SUA terminalul ar urma sa coste 550 de dolari, avand in vedere ca OnePlus face paritate 1:1 euro – dolar, ca mai toata lumea. Zvonurile anterioare spuneau ca pretul OnePlus 5 urma sa fie de fapt cu 50 de dolari mai mic decat cel pe care-l aflam acum, dar ce mai conteaza 50 de dolari in plus la un smartphone cu pret prea mare ?

OnePlus si-a facut un renumie din vanzarea de smartphone-uri ieftine si puternice, iar pretul OnePlus 5 sugereaza ca strategia se schimba radical. Desigur ca pretul OnePlus 5 intr-un cuantum atat de mare ar putea tine departe si foarte multi clienti, dar asta depinde de dorintele fiecaruia in parte, pentru ca OnePlus ar putea avea totusi succes.

OnePlus 5 pet 550 euro Europa