OnePlus 5 – RAM foarte mult si data de Lansare

OnePlus 5 va avea 8 GB RAM si va fi lansat pe 22 iunie, dupa o prezentare in 20 iunie, pretul OnePlus 5 urmand a fi de minim 450 de dolari.

OnePlus 5 va fi prezentat pe data de 20 iunie de catre compania OnePlus, iar lansarea noului smartphone urmeaza sa aiba loc pe data de 22 iunie, conform invitatiei trimise pentru eveniment. OnePlus 5 urmeaza sa fie vandut exclusiv prin Amazon India pentru inceput, asa ca probabil metoda de achizitie va fi mai buna decat in cursul anilor trecuti cand lumea s-a grabit sa-l cumpere.

Pretul OnePlus 5 va fi de minim 450 de dolari conform celor care au surse in cadrul companiei OnePlus, insa va exista si un model care va costa 450 de dolari. Partea interesanta este ca OnePlus 5 va fi vandut si intr-un model care va avea nu mai putin de 8 GB de RAM, da ati citit bine, mai mult spatiu de stocare decat multe calculatoare sau laptop-uri.

OnePlus 5 cu 8 GB RAM va fi un “monstru” in performante, sau cel putin cam aceasta ar trebui sa fie situatia deoarece altfel nu se justifica implementarea unei asemenea cantitati de memorie RAM. Desigur ca OnePlus 5 cu 8 GB RAM trebuie sa si aiba componente de ultima generatie, altfel simpla cantitate nu garanteaza faptul ca performantele vor fi pe masura asteptarilor.

OnePlus 5 se vrea a fi un smartphone premium pentru cei cu buget redus, dar asta nu inseamna ca a sa camera duala va fi ignorata, sau procesorul Qualcomm Snapdragon 835. Pana acum nu au aparut dovezi concrete ca OnePlus 5 are performantele excelente pe care lumea le asteapta, dar asta nu inseamna ca lucrurile vor fi diferite.

Zilele trecute v-am spus si ca OnePlus 5 este o clona perfecta a iPhone 7 Plus, dar era de asteptat ca asa ceva sa se intample anul acesta. OnePlus 5 are nevoie de foarte multa atentie, chiar daca este prezentat ca o clona, sau este promovat pentru caracteristicile impresionante pe care le are, cei de la OnePlus acceptand orice fel de prezenta in presa.

OnePlus 5 va fi prezentat cu doar 2 zile inainte de a fi lansat oficial, deci lumea va trebui sa se hotarasca foarte repede daca intentioneaza sa il cumpere, sau nu. In final, mai jos aveti si o poza facuta de catre presedintele companiei OnePlus cu noul OnePlus 5, insa calitatea sa nu sugereaza faptul ca terminalul va avea o camera exceptionala.

OnePlus 5 poza camera

OnePlus 5 pret 8 GB RAM lansare 22 iunie

2 COMENTARII