iOS 11 – butonul pentru repornirea iPhone si iPad

6

iOS 11 vine cu ceva ce nu credeam ca voi vedea vreodata de la compania Apple, mai exact un buton care ne permite sa facem restart, sa repornim, iPhone si iPad. In mod normal cei de la Apple ne obligau sa apasam simultan butoanele Home si Power, sau Volum si Power, pentru a reporni un iPhone sau o tableta iPad, insa in iOS 11 avem un buton dedicat.

Desigur ca butonul nu este prezentat in prim-plan, ci este ascuns in meniul de accesibilitate al functiei Assistive Touch din iOS 11, dar macar exista pentru noi. Primul pas pe care trebuie sa il faceti pentru a vedea aceasta optiune a iOS 11 pe iPhone si iPad este sa activati Assistive Touch din Settings > General > Accessibility > Assistive Touch, Configurari > General > Accesibilitate > Assistive Touch.

Dupa ce activati aceasta optiune, accesati Assistive Touch din primul ecran al iPhone sau iPad cu iOS 11, apoi mergeti in Dispozitiv > Altele > Reporniti, Device > More > Restart. Dupa ce apasati acepl buton, confirmati alerta pe care o afiseaza iOS 11, iar terminalul vostru va reporni automat imediat.