Facebook – Barbat Condamnat la 35 de ani de Inchisoare din cauza unor Poze

Facebook i-a adus unui barbat o pedeapsa cu inchisoarea de 35 de ani dupa publicarea unor poze si clipuri video in care a insultat o familie regala.

Facebook a fost folosita recent pentru a convinge o instanta sa condamne un barbat la o pedeapsa cu inchisoarea de 35 de ani din cauza unor poze incarcate in cadrul sau. Vorbim despre o poveste care vine direct din Thailanda, o tara care are legi extrem de stricte si care interzice publicarea pe Facebook de poze a unor anumite persoane cu functii de conducere.

Barbatul condamnat la 35 de ani de inchisoare are 34 de ani si a publicat recent pe Facebook poze si clipuri video cu familia regala din Thailanda. Aceasta este cea mau dura pedeapsa impunsa pentru postari facute in cadrul detelei de socializare Facebook dar fiind un precedent, cu siguranta nu va fi ultima care va duce la incarcerarea unor persoane.

Prin publicarea acestor poze pe reteaua de socializare Facebook, barbatul a insultat familia regala din Thailanda, iar pedeapsa sa este una care se aplica si celor acuzati de omor. De-a lungul timpului foarte multe persoane au fost condamnate pentru gesturi similare, insa acest caz care implica Facebook a adus si cea mai aspra pedeapsa dintre toate.

Facebook – Barbat Condamnat la 35 de ani de Inchisoare din cauza unor Poze

Initial pedeapsa barbatului a fost de 70 de ani de inchisoare pentru publicarea a 10 postari pe Facebook, primind cate o pedeapsa de 7 ani pentru fiecare. Pedeapsa sa totala a fost redusa la jumatate dupa ce a recunoscut ca a publicat continutul in cadrul retelei de socializare Facebook, insa chiar si asa vorbim despre o pedeapsa extrem de dura impusa in Thailanda.

Desi pedeapsa este una mult prea dura pentru ceea ce a facut barbatul, acesta nu intentioneaza sa faca apel impotriva ei, tot continutul fiind deja sters de pe Facebook. Pedeapsa de azi ii urmeaza in asprime uneia din 2015 cand un barbat care a facut cam aceleasi lucruri pe Facebook a fost condamnat la o pedeapsa de 30 de ani de inchisoare.

Acestea fiind spuse, daca se intampla sa ajungeti prin Thailanda, aveti grija sa nu insultati familia regala, altfel s-ar putea sa nu mai vedeti pamant romanesc si Facebook timp de cativa zeci de ani.

Facebook inchisoare poze