Google Pixel 2 – Specificatii Tehnice Surpriza

Google Pixel 2 are specificatiile tehnice dezvaluite astazi, viitorul smartphone urmand a avea componente de top in lupta cu iPhone 8.

Google Pixel 2 a aparut astazi in intr-un test de performante realizat in realitate pe modelul XL, adica versiunea care anul acesta va avea un ecran cu diagonala de 5.6 inch. In imaginea de mai jos puteti vedea specificatiile tehnice ale verxiunii XL a Google Pixel 2, compania americana pregatind un upgrade foarte interesant pentru seria sa de smartphone-uri.

Mai exact, in Google Pixel 2 urmeaza sa vedem un nou procesor Qualcomm care are procesor octa-core tactat la 2.4 GHz, deci probabil vorbim despre un chip Snapdragon 835. Nu este exclus ca Google Pixel 2 sa aiba un chip Snapdragon 836, dar ramane de vazut daca acesta va ajunge si al Google dupa ce va fi implementat in Samsung Galaxy Note 8.

Mergand in continuare, regasim o placa video Adreno 540 din Snapdragon 835, Google Pixel 2 urmand a avea deasemenea si 4 GB RAM integrat. Spatiul de stocare al modelului testat este de 128 GB si exista posibilitatea ca Google Pixel 2 sa fie lansat de catre compania Google cu minim 128 GB spatiu de stocare, dar la un pret destul de mare.

Google Pixel 2 – specificatiile tehnice dezvaluite de catre un prim test de performante

Google Pixel 2 va avea deasemenea o rezolutie de 2560 x 1440, cel mai probabil, pixeli pentru ecranul cu diagonala de 5.6 inch, plus un screen ratio de 18:9. Camera principala a Google Pixel 2 urmeaza sa aiba tot 12 megapixeli precum in modelul actual, iar din pacate un stabilizator optic de imagine nu este integrat in acest model, asa cum spera lumea.

Camera frontala a Google Pixel 2 urmeaza sa aiba tot 7 megapixeli, precum in versiunea actuala, deci din acest punct de vedere nu vor exista imbunatatiri. Pentru Google Pixel compania Google a reusit prin software sa compenseze unele deficiente ale camerelor, asa ca pentru Google Pixel 2 ne putem astepta la imbunatatiri si mai mari pentru camera principala.

Din pacate nu stim ce baterie are Google Pixel 2, sau ce punctaj obtine in performante, insa Google nu si-a facut vreodata o misiune din a avea cel mai rapid smartphone. Nu se stie in mmentul de fata nici cand urmeaza sa fie lansat Google Pixel 2 pe pietele globale, dar probabil il vom vedea prezentat in toamna acestui an, asa ca nu vom avea mult de asteptat.

Google Pixel nu a avut vanzari foarte bune, asa ca este foarte probabil ca Google Pixel 2 sa nu uimeasca din acest punct de vedere pentru ca Google nu si-a propus sa intreaga vreun mare producator de smartphone-uri in ceea ce priveste vanzarile globale.

Google Pixel 2 specificatii tehnice