iPhone 8 – noul Touch ID aduce un Design Urat

iPhone 8 cu Touch ID integrat in ecran va avea o carcasa din sticla, incarcare wireless, camera duala si un design urat, iar cand apare iPhone 8 sigur nu stim.

iPhone 8 va avea aproape sigur un Touch ID integrat in ecran si nu in carcasa, singurul lucru care mai ramane de vazut fiind confirmarea oficiala a companiei Apple. Tot mai multe informatii venite de la partenerii celor din Cupertino sugereaza faptul ca iPhone 8 va avea intr-adevar un Touch ID util si simplu de folosit, integrat in carcasa smartphone-ului.

Astazi aflam noi informatii similare pentru iPhone 8, dar vedem si un concept facut in baza unor presupuse schite care prezinta un aparent design final al produsului. iPhone 8 va avea un ecran cu diagonala de 5.7 sau 5.8 inch care va acoperi aproape intregul panou frontal, exceptie facand o margine usoara langa carcasa si o taietura in aprtea superioara a acestuia.

Da, vorbim despre acea zona urata din partea superioara a ecranului iPhone 8 in care compania Apple va implementa senzorii produsului, difuzorul si camera principala. Din pacate se pare ca Apple nu prea are o solutie pentru a face aceasta implementare in iPhone 8 fara a strica design-ul, deci ar cam trebui sa ne obisnuim cu ceea ce vedem in imaginile de mai jos .

iPhone 8 – noul Touch ID aduce un design urat, dar si o camera frontala 3D cu laser

iPhone 8 design uratCamera frontala a iPhone 8 va avea si un sistem bazat pe un laser si un senzor cu infrarosu, ele fiind combinate cu camera frontala 3D duala pentru a oferi functii pentru realitate augmentata. Desigur ca exista sansa si ca iPhone 8 sa aiba un sistem de recunoastere faciala sau a irisului multumita acestor componente, dar deocamdata exista foarte putine confirmari ale acestui lucru.

Desi pare cat se poate de clar faptul ca iPhone 8 va avea Touch ID integrat in ecran, deocamdata nu este sigura pozitia acestuia, el putand recunoaste amprente pe toata regiunea, sau doar in partea de jos. Exista zvonuri care spun ca iPhone 8 va avea o zona dedicata in ecran care va permite scanarea amprentei, iar asta nu ar fi un lucru atat de rau, Xiaomi Mi Mix avand o functionalitate similara.

Incarcare wireless si o camera duala verticala iPhone 8

iPhone 8 Touch ID design urat 1Astazi ni se confirma din nou faptul ca iPhone 8 va avea un sistem de incarcare wireless integrat in carcasa multumita faptului ca aceasta va fi din sticla. Compania Apple ar fi ales sticla pentru carcasa iPhone 8 special pentru a implementa acest sistem de incarcare wireless, insa el nu isi va gasi un loc inclusiv in iPhone 7S anul acesta.

Camera duala a iPhone 8 urmeaza sa fie verticala anul acesta, iar flash LED-ul urmeaza sa isi gaseasca un loc intre cei doi senzori ai camerei. Schimbarea pozitionarii camerei duale a iPhone 8 ar avea legatura cu intentiile Apple de a implementa functii pentru realitate augmentata si probabil asta ar facilita plasarea de obiecte virtuale peste cele reale.

Practic, Apple a pregatit foarte multe noutati interesante pentru iPhone 8 anul acesta si multe dintre ele au legatura cu iOS 11. Cat din ceea ce ni se spune acum vom vedea efectiv in iPhone 8 este greu de spus, insa auzim de cateva luni cam aceleasi informatii, deci este clar ca acesta sunt planurile Apple, iar acum iPhone 8 ar fi intrat deja in faza finala de dezvoltare, deci lucrurile devin si mai clare.

Cand apare iPhone 8 ?

iPhone 8 Touch ID design urat 2Cand apare iPhone 8 este una dintre cele mai mari intrebari ale fanilor care asteapta noul smartphone al companiei Apple. Cand apare iPhone 8 ? Ei bine confirm celor mai recente informatii, iPhone 8 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, cel mai probabil in luna septembrie, dar impreuna cu iPhone 7S si iPhone 7S Plus.

Cand apare iPhone 8 veti afla cu siguranta de pe iDevice.ro.

iPhone 8 Touch ID design urat 3

iPhone 8 Touch ID design urat 4

iPhone 8 Touch ID design urat 5

iPhone 8 Touch ID design urat

35 COMENTARII

  1. OFICIAL au zis ca nu vin cu senzorul in display. Acuma ca tu vrei sa crezi ca lucreaza la el sau doar profita de niste zvonuri neadevarate,treaba ta. Sa vedem, daca apple vine in sept cu touchid in display, atunci clar S9 in 2018 va fi doar o copiere

  2. in S8 cica nu au reusit, in Note 8 nu au reusit, pai tati daca apple reuseste, clar ca raman doar 2 variante…samsung e praf sau samsung minte cand spune ca lucreaza la asa ceva

  3. Man, toate noutațile apar in tabara celor de la Apple, apoi la ceilalți. Si nu sunt fan Apple, ci doar iubesc ecosistemul lor

  4. hmm nu chiar, cum a zis si Tim Cook acum 2 zile asa cum a zis si Steve Jobs…ei nu aduc lucruri total noi, aduc lucruri ce modernieaza si perfectioneaza lucrurile deja existente pe piata

  5. Arata prea bine, iar camera iesita nu ma deranjeaza deloc, oricum ii voi lua husa si va fi la acelasi nivel. Faptul ca partea de sus a ecranului nu este identica cu cea de jos ajuta si la orientare, aspect care nu mi-a placut la S8. Decupajul imbinat cu ecranul este super, au folosit maximul posibil din ecran. S-a dorit body over screen ratio? na ratio..
    Adminu are draci pe apple in ultimile zile 🙂

  6. Aveti prea mult timp liber sa va certati pe niste telefoane, oameni, sunt niste bunuri de consum. Inca o data, sunt niste telefoane……