MacBook si MacBook Pro 2017 au putine noutati interne

MacBook si MacBook Pro 2017 au fost dezasamblate noaptea trecuta pentru a ni se arata ce se ascunde in interiorul lor, iar pentru multi asta a fost o dezamagire. Compania Apple a anuntat in cadrul WWDC 2017 ca noile modele ale MacBook si MacBook Pro 2017 vin cu procesoare Intel Kaby Lake noi, insa se pare ca separat de acestea nu exista nimic major schimbat.

Exceptie face MacBook 12 inch 2017, pentru care compania Apple a implementat un nou mecanism pentru tastatura, acesta fiind regasit in MacBook Pro 2016. Schimbarea nu imbunatateste experienta de tastare pe MacBook 12 inch 2017, dar ar putea creste rezistenta tastelor in timp, asa ca schimbarea ar trebui sa fie, per total, una destul de buna.

Separat de asta, MacBook si MacBook Pro 2017 sunt la fel de greu de reparat precum modelele anterioare, in cazul celui de-al doilea Touch Bar fiind o mare problema. Avand in vedere greutatea cu care se repara MacBook si MacBook Pro 2017, ele au primit nota 1 din 10 in ceea ce priveste usurinta cu care pot fi reparate, la fel ca modelele anterioare.

Practic, Apple a dorit ca MacBook si MacBook Pro 2017 sa beneficieze de pe urma noilor procesoare Intel Kaby Lake, care sunt mai performante, insa nu a implementat altceva notabil in serie.

“The keyboard trigger looks like a more classic switch this go-around. The plastic butterfly mechanism appears to have thinned out to accommodate the new switch form factor. The keystroke and travel feel about the same to us, so perhaps the real change is reinforcement for repeated use. While not really a mechanical change, the control and option keys got some new ink. They now mark keyboard shortcuts rather than translating for PC users.”

MacBook si MacBook Pro 2017 dezasamblare

 

3 COMENTARII

  1. Superb
    La 12″ Macbook upgradurile sunt mai multe fata de modelul 2016

    1) better cpu with supporting latest codecs

    2) better gpu

    3) supports higher resolutions monitors

    4) bluetooth from 4.0 to 4.2

    5) better keyboard

    6) better anti reflecting coating

    7) better ssd