Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – schita cu design-ul final

iPhone 8 – schita cu design-ul final

iPhone 8 are design-ul, cel mai probabil, final prezentat intr-o schita care a fost furata din fabrica unui partener chinez al companiei Apple.

iPhone 8 ar fi intrat deja in procesul final de verificare inaintea initierii productiei de test, iar din aceasta cauza astazi vedem o schita care prezinta design-ul, aparent, final. Mai jos puteti vedea imaginea cu aceasta schita iPhone 8, ea prezentand un design destul de diferit pentru panoul frontal in comparatie cu ceea ce am vazut in alte schite recente.

Mai exact, in aceasta schita a iPhone 8 putem observa ca spatiul dedicat difuzorului, a camerei frontale si a senzorilor de proximitate esteprezentat diferit. Nu vedem aici o taietura care sa inglobeze toate aceste componente, iar asta ar putea da de inteles ca Apple a facut schimbari pentru design-ul final pe care intentioneaza sa il ofere pentru iPhone 8 din toamna.

Stiam deja ca pentru iPhone 8 compania Apple testeaza mai multe design-uri, insa nu stia nimeni care dintre acestea urmeaza sa fie ales in final. Ei bine, daca este sa dam crezare acestei schite, atunci iPhone 8 nu va avea un panou frontal cu acea taietura pe care foarte multa lume o considera a fi urata, ci un design mult mai placut ochiului.

iPhone 8 – aceasta ar putea fi schita cu design-ul final al produsului

In afara acestei diferente fata de schidetele actuale, cea de acum pentru iPhone 8 nu are vizibil un sertar SIM care sa permita introducerea unei cartele. Omiterea includerii sale are cel mai probabil alte motive decat cele care sa sugereze faptul ca iPhone 8 nu va mai permite introducerea unei cartele SIM, acest lucru fiind imposibil de crezut.

iPhone 8 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 5.7 inch sau 5.8 inch, insa aceasta schita nu ofera detalii cu privire la posibila diagonala a ecranului. In aceasta idee, nu putem sti exact ceea ce va oferi compania Apple din acest punct de vedere, dar cel mai probabil diagonala ecranului iPhone 8 va fi cea pe care am tot citit-o prin diverse zvonuri.

iPhone 8 va fi un smartphone care va fi pozitionat de catre compania Apple intre iPhone 7S si iPhone 7S Plus din punct de vedere al dimensiunilor. Ca si functionalitate deocamdata nu stim exact ce va oferi iPhone 8, dar cu siguranta nu va fi mai prejos decat iPhone 7S, asa ca nu trebuie sa ne facem griji din acest punct de vedere.

iPhone 8 schita design final

 • Srb Srb

  SUperb, suntem in luna Iunie si nu avem touchid pe spate…un pas inainte, mai raman cele 2 variante care deja nu mai conteaza..
  Oricum am observat ca semnalul pe ios11a revenit la liniute in loc de puncte, ce ocupa mai putin spatiu in partea de sus , si orice spatiu este bine venit tinand cont ca in partea superioara vom avea intrerupere

 • Srb Srb

  deci cumva iOS11 confirma intreruperea partii superioare

 • puiu

  Am iOS 11 beta , iPhone se !
  Mi-au dispărut sms-urile!

 • V.P

  Exact !!

 • marcel

  Ai de capu meu

 • Srb Srb

  Revin-o fara sa faci back up la ios 10

 • ibadea

  dap

 • amfetamin

  Tu folosești 11 beta pe main device-ul tău sau mai ai unul de “proba”?

 • Srb Srb

  proba..am pe un 6s si pe ipad air 2

 • Srb Srb

  nu stiu daca incerci iOS11 dar pur si simplu este superb, pe ipad este la un nou alt nivel dar si pe iphone este un pas mare

 • Tot Eu

  Urât!

 • vik

  5.7 sau 5.8 inch ? Cred ca 4.7 …

 • Teddy

  De ce nu vad intreruperea din partea superioara a display ului? Pare a fi difuzorul fix pe ecran :)) ce schita de rahat