iOS 11 – 6 functii furate de la Android

iOS 11 are foarte multe noutati implementate de catre compania Apple dar e greu de spus cate dintre ele sunt intr-adevar ale americanilor pentru ca foarte multe sunt luate de prin alte parti. V-am spus zilele trecute despre peste 10 functii preluate de la comunitatea jailbreak de catre iOS 11, iar acum vorbim si despre functii preluate direct de la sistemul de operare Android.

In clipul video de mai jos aveti 6 functii care sunt acum disponibile in iOS 11, dar care au fost disponibile pe Android de ani si ani de zile, compania Apple avand de unde sa se inspire. Unele dintre ele au fost copiate atat de bine de catre compania Apple incat in iOS 11 si Android 7 par identice, dar cei de la Apple le-au facut design-ul ceva mai rafinat decat compania Google.

Era de asteptat ca Apple sa mai fure cate ceva de la Android cu iOS 11, avand in vedere ca in fiecare an a facut acelasi lucru dupa ce a acuzat Google de copierea iOS. Steve Jobs dorea sa distruga sistemul de operare Android, dar iata ca el se dvoedeste a fi o sursa buna de inspiratie si pentru iOS 11, insa nu cred ca mai exista persoane care sa fie mirate de asta.

Chiar si in versiunile viitoare ale sistemelor de operare iOS, sau poate chiar pana la finalizarea iOS 11, exista o mare sansa ca Apple sa fure si alte functii ale sistemului de operare Android.