watchOS 4 – 50 de functii noi pentru Apple Watch

watchOS 4 a fost prezentat oficial de catre compania Apple in cursul zilei de luni, dar desigur ca nu a avut parte de prea multa atentie pentru ca Apple Watch nu este la fel de popular ca iPhone si iPad. In ciuda acestui lucru, in clipul video de mai jos puteti totusi vedea nu mai putin de 50 de functii noi pentru Apple Watch de care va puteti bucura dupa instalarea watchOS 4.

watchOS 4 este disponibil acum doar in versiune beta, deci trebuie sa stiti ca ar putea avea probleme destul de mari de functionare dupa instalare in Apple Watch. In ciuda acestui lucru, instalarea watchOS 4 in Apple Watch va va permite sa va bucurati de o serie de schimbari care sunt foarte utile, dar in principal daca folositi asistentul personal Siri.

Totusi, watchOS 4 aduce si alte imbunatatiri generale pentru sistemul de operare si Apple Watch, iar toate pot fi regasite in clipul video de mai jos. watchOS 4 poate fi instalat in momentul de fata numai daca aveti un profil de dezvoltator si aveti instalat in prealabil iOS 11 intr-un iPhone pentru a putea face instalarea si pe Apple Watch.

22 COMENTARII

  1. Stiu ca pentru unele persoane cu o vedere mai buna iconitele par mai cool pentru a intra in aplicatii dar “List view” mi se pare destul de interesant, nu numai ca nu trebuie sa cauti iconita aia mica prin ecranu ala mic, aplicatiile sunt aranjate alfabetic.

    Foarte binevenit e si noul format unde introduci passcode, sunt multe situatii unde apesi pe ecran si nu primesti nici un fel de feeedback din partea ceasului iar cum ecranu e mic ai mari sanse ca la introducerea in viteza a codului sa gresesti o cifra. Da, stiu ca ceasul se poate debloca cu telefonul dar sunt destule situatii in care il pui la mana luat de la incarcat si vrei sa vezi imediat cum e vremea afara de ex!

    Flashlight :)) o gluma proasta tipic Android

    La “workout” au facut o treaba de design mai buna

  2. Lag chiar nu are, in schimb bateria m-a dezamagit chiar si la watchOS 3, te tine cam 1 zi jumate cu toate chestiile alea activate cu fitness si alte balarii. Eu il incarc in fiecare seara chiar daca mai am la sfarsitul zilei vreo 40% pt ca a-2–a zi se consuma sigur inainte sa ajung eu acasa si e penibil sa te intrebe cineva cat e ceasul si tu sa te uiti la el fiind descarcata bateria :)). Pacat ca nu au implementat o chestie ca atunci cand te suna cineva sau ai o notificare sa se aprinda display-ul, nu sa stau eu sa apas pe ecran. Am fost nevoit sa activez “Wake screen in wrist raise”

  3. Salut, ai instalat watchOS 4.1 ? Zi-mi daca ai întâlnit un “bug” la aplicatie mesaje de pe ceas.De ex: ( Îți intra direct in mesajul pe care il ai ca si necitit atunci când deschizi mesaje din complications chiar dacă ai deschisă lista de mesaje si nu un anumit contact)

  4. Ai încercat ? Deschide aplicația mesaje din complications si iti apare lista de mesaje si apasă pe “coroana” sa închizi. Când ai mesaj nou… deschizi din nou aplicația si vezi dacă îți intra direct in acel mesaj “nou” necitit. Revino cu un feedback. O zi buna!

  5. Apare cifra 1 la mesaje si cand apas pe iconita se deschide o lista cu ultimele 3 mesaje in care mesajul nou are acel punct albastru. Dupa cateva secunde deschide automat mesajul nou pe tot ecranul. E normal asa ?

  6. Nu știu dacă e normal sa se deschidă automat mesajul necitit (înainte nu era așa ) Sper ca e un bug si nu un feature…..ca este extrem de enervant.

  7. Salut, ai idee cât sta un produs Apple in service ? Am cumpărat căștile Airpods online din Apple store Finlanda si au venit defecte (nu intra in pairing mode si nici reset nu puteam sa ii dau) Le-am lăsat la un Apple store autorizat ..si au spus ca durează 2 saptamâni. Poți confirma/infirma … ce “experiențe” ai avut ? 
O seara plăcuta

  8. Salut,așa apare la mine …In primul video (23 secunde) afișează normal și apare lista cu mesaje (pentru că am deschis din multitasking) in schimb pe cel de-al doilea videoclip (6 secunde) când deschid aplicația pentru mesaje din complicații .. deschide automat cel mai recent mesaj necitit și îl citește.

    Așa e si la tine ?

    https://photos.app.goo.gl/bTJ5QXJdfIW8QeXI2

  9. Ai instalat watchOS 4.3? Spune-mi daca au rezolvat “bug-ul” pe care l-am menționat anterior …cel cu mesajele (deschide cel mai recent mesaj necitit )