watchOS 4 – 50 de functii noi pentru Apple Watch

watchOS 4 a fost prezentat oficial de catre compania Apple in cursul zilei de luni, dar desigur ca nu a avut parte de prea multa atentie pentru ca Apple Watch nu este la fel de popular ca iPhone si iPad. In ciuda acestui lucru, in clipul video de mai jos puteti totusi vedea nu mai putin de 50 de functii noi pentru Apple Watch de care va puteti bucura dupa instalarea watchOS 4.

watchOS 4 este disponibil acum doar in versiune beta, deci trebuie sa stiti ca ar putea avea probleme destul de mari de functionare dupa instalare in Apple Watch. In ciuda acestui lucru, instalarea watchOS 4 in Apple Watch va va permite sa va bucurati de o serie de schimbari care sunt foarte utile, dar in principal daca folositi asistentul personal Siri.

Totusi, watchOS 4 aduce si alte imbunatatiri generale pentru sistemul de operare si Apple Watch, iar toate pot fi regasite in clipul video de mai jos. watchOS 4 poate fi instalat in momentul de fata numai daca aveti un profil de dezvoltator si aveti instalat in prealabil iOS 11 intr-un iPhone pentru a putea face instalarea si pe Apple Watch.

Articolul precedentOnePlus 5 – Specificatiile Tehnice Finale
Articolul următoriOS 11 – 6 functii furate de la Android
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.