iPhone 8 si iPhone 7S – ecranul si carcasa (IMAGINI)

iPhone 8 si iPhone 7S au ecranul si carcaele dezvaluite in primele imagini care ne arata si o comparatie intre cele patru componente.

iPhone 8 si iPhone 7S au ecranul si carcasa prezentate in primele imagini in cursul acestei seri, acestea fiind deja in productie la unii parteneri Apple, deci se explica aparitia lor. Stim deja ca Apple vrea sa lanseze anul acesta un iPhone 8 cu ecran de 5.8 inch, plus inca un iPhone 7S si un iPhone 7S Plus care au ecrane cu diagonala de 4.7 inch si respectiv 5.5 inch.

In prima imagine de mai jos putem vedea ceea ce pare a fi panoul frontal al iPhone 8 cu acea taietura urata pentru camera principala, senzorii dedicati, difuzorul si un microfon. Din pacate, observam ca Apple pare sa se inspire din design-ul HTC-urilor pentru panoul frontal, iar iPhone 8 va arata destul de urat cu o asemenea taietura, insa cine mai poate opri Apple acum ?

Cea de-a doua componenta din imagine este carcasa iPhone 8, aceasta urand a fi fabricata din sticla, cu o singura taietura pentru camera verticala. Din fericire nu se regaseste vreo taietura pentru cititorul deamprente dedicat Touch ID, deci iPhone 8 ar trebui sa ne permita sa scanam amprentele folosind ecranul si niciun buton fizic dedicat pentru asta.

iPhone 8 ecran carcasa imagini

iPhone 8 si iPhone 7S – primele imagini cu ecranul si carcasa

In cea de-a doua imagine, pe care o puteti vedea mai jos, avem acelasi ecran si aceeasi carcasa ale iPhone 8, dar de aceasta date comparate cu carcasele iphone 7S si iPhone 7S Plus. Primul lucru care poate fi usor sesizat este ca toate cele trei carcase ale iPhone 8 si iPhone 7S au design similar, dar foarte important, toate vor fi din sticla, pentru a facilita incarcarea wireless.

Design-ul carcaselor pentru iPhone 7S si iPhone 7S Plus va fi foarte similar cu cel al carcasei iPhone 8, exceptie facand camerele, la iPhone 7S fiind una singura, iPhone 7S Plus avand una duala amplasata orizontal. Aceasta este prima confirmare fizica a faptului ca iPhone 7S va avea incarcare wireless, deci iPhone 8 nu va fi singurul model care se va bucura de aceasta functie.

iPhone 8 si iPhone 7S urmeaza sa fie prezentate impreuna de catre compania Apple, dar lansarile vor avea loc separat. iPhone 8 va avea un ecran care acopera intregul panou frontal, spre deosebire de cel al iPhone 7S, iar intregul design ar trebui sa fie net superior oricarui alt model de iPhone lansat pana acum pe piata, daca Apple nu va strica ceva intre timp.

Voi ce parere aveti despre ecranul iPhone 8 ?

iPhone 7S carcasa ecran iPhone 8

42 COMENTARII

  1. Uau suberb ce sa mai nu este nimica ce se apropie de apple dupa 3 ani se gandesc si ei sa ofere ce trebuie ? si cand ma gandesc ca samsung era un jeg de telefon iar acuma…mda numai unu ca srb nu recunoaste asta ca apple ofera cand vrea p… lor la consumatori.

  2. samsung ofera cam la fel de ceva timp….in timp ce iphone 8 este super si un pas mare, voi primiti aceeasi camera cpu design ecran cu S8. A am uitat, cam reveniti la parola, pt ca cititorul de amprente este un jeg ca locatie si nimeni nu foloseste. Inca sunteti la mono difuzor de nu il auzi in multe situatii si nici motorul vibrator nu il simti la cat de slab este

  3. pai design’ul note 8, va fi un S8+ mai lat. Nu mi se pare nimic spectaculos sa faci un device mai mare. Tesla nu prea a depasit design la bmw, arata mai futuristic,mercedes merge pe eleganta, bmw pe sportivitate iar tesla pe deisgn futurist. Deci, categorii diferita si gusturi

  4. “BMW Group achieves sixth consecutive all-time sales high and remains world’s leading premium car company”

    asta asa la o cautare f rapida

  5. De cand urmaresc si citesc depre un viitor iphone 8 nu aud pe nimeni sa souna din ce esti fabricat.. inox sau aluminiu.. am vazut panourile dar cadrul din ce va fi? tot aluminiu? sau aluminiu la 7s si inox la 8 !?

  6. Semafor.. glume de ignoranti. Mereu au fost glume retardate dar tot Apple au fost invingatori. Stiti de ce? Ignorance is a bliss.

  7. Camera este pentru foto și video…iar dacă ții telefonul corect când faci asta adică pe orizontala sau să spun…landscape…arunci camerele sunt perfect în poziția asta

  8. Daniel73 corect. Completez că majoritatea retarzilor deținători de telefon inteligent, filmează portret și când dai play pe tv, vezi sfert de ecran

  9. yea baby…in timp ce altii merg cu caramizile si telecomenzile prin buzunare…Apple inca munceste pt a avea one-handed device

  10. Mai are cineva probleme cu verificarea cardului in AppStore sau la two factor authentication? de cand au schimbat din eur in lei numai probleme am. nici nu pot activa two factor ca da eroare la card.

  11. Sunt de acord cu tot ce spui(astept de ani de zile un telefon cu care sa schimb iPhone dar nu reusesc sa gasesc unul). Singura chestie e motorul vibrator care e slab si pe iPhone(cel putin eu nu il simt aproape niciodata- TWSS :)) dar asta e un detaliu minor.

  12. Exact ce ziceam și eu acum ceva timp. In viitor parca văd ca toți se vor lua după Apple și vor avea semafoare la canera,pe verticala și nu pe orizontala.

  13. Da. pana nu am scos cardul din cont, nu am putut activa two factor. Dadea eroare la verificarea cardului. Am incercat cu doua Visa si un Mastercard. Platile merg, verificarea pt two factor nu mergea. E escalata problema la Apple Support.