iPhone 8 si iPhone 7S – ecranul si carcasa (IMAGINI)

iPhone 8 si iPhone 7S au ecranul si carcaele dezvaluite in primele imagini care ne arata si o comparatie intre cele patru componente.

42

iPhone 8 si iPhone 7S au ecranul si carcasa prezentate in primele imagini in cursul acestei seri, acestea fiind deja in productie la unii parteneri Apple, deci se explica aparitia lor. Stim deja ca Apple vrea sa lanseze anul acesta un iPhone 8 cu ecran de 5.8 inch, plus inca un iPhone 7S si un iPhone 7S Plus care au ecrane cu diagonala de 4.7 inch si respectiv 5.5 inch.

In prima imagine de mai jos putem vedea ceea ce pare a fi panoul frontal al iPhone 8 cu acea taietura urata pentru camera principala, senzorii dedicati, difuzorul si un microfon. Din pacate, observam ca Apple pare sa se inspire din design-ul HTC-urilor pentru panoul frontal, iar iPhone 8 va arata destul de urat cu o asemenea taietura, insa cine mai poate opri Apple acum ?

Cea de-a doua componenta din imagine este carcasa iPhone 8, aceasta urand a fi fabricata din sticla, cu o singura taietura pentru camera verticala. Din fericire nu se regaseste vreo taietura pentru cititorul deamprente dedicat Touch ID, deci iPhone 8 ar trebui sa ne permita sa scanam amprentele folosind ecranul si niciun buton fizic dedicat pentru asta.

iPhone 8 ecran carcasa imagini

iPhone 8 si iPhone 7S – primele imagini cu ecranul si carcasa

In cea de-a doua imagine, pe care o puteti vedea mai jos, avem acelasi ecran si aceeasi carcasa ale iPhone 8, dar de aceasta date comparate cu carcasele iphone 7S si iPhone 7S Plus. Primul lucru care poate fi usor sesizat este ca toate cele trei carcase ale iPhone 8 si iPhone 7S au design similar, dar foarte important, toate vor fi din sticla, pentru a facilita incarcarea wireless.

Design-ul carcaselor pentru iPhone 7S si iPhone 7S Plus va fi foarte similar cu cel al carcasei iPhone 8, exceptie facand camerele, la iPhone 7S fiind una singura, iPhone 7S Plus avand una duala amplasata orizontal. Aceasta este prima confirmare fizica a faptului ca iPhone 7S va avea incarcare wireless, deci iPhone 8 nu va fi singurul model care se va bucura de aceasta functie.

iPhone 8 si iPhone 7S urmeaza sa fie prezentate impreuna de catre compania Apple, dar lansarile vor avea loc separat. iPhone 8 va avea un ecran care acopera intregul panou frontal, spre deosebire de cel al iPhone 7S, iar intregul design ar trebui sa fie net superior oricarui alt model de iPhone lansat pana acum pe piata, daca Apple nu va strica ceva intre timp.

Voi ce parere aveti despre ecranul iPhone 8 ?

iPhone 7S carcasa ecran iPhone 8