Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – noul Touch ID confirmat de Apple

iPhone 8 – noul Touch ID confirmat de Apple

iPhone 8 ar putea avea Touch ID integrat in butonul Power, conform unui brevet de inventie inregistrat astazi companiei Apple, care explica implementarea.

iPhone 8 a fost in centrul multor speculatii legate de modul in care compania Apple va implementa, sau nu, cititorul de amprenta Touch ID pentru utilizatori. Foarte multe informatii contradictorii au aparut in ultimele saptamani cu privire la iPhone 8, unele sugerand faptul ca Touch ID va fi integrat in carcasa, in timp ce altele au dat de inteles ca el va ajunge sub ecran.

Ei bine, Apple arunca paie pe foc cu un nou brevet de inventie care prezinta un posibil iPhone 8 care are Touch ID integrat in butonul Power al dispozitivului. Am vazut unele schite in care iPhone 8 avea un buton Power mult mai lung decat cel actual, iar de acolo au aparut teorii conform carora Apple va implementa noul Touch ID al smartphone-ului in acel buton.

In acest brevet de inventie inregistrat companiei Apple se explica in detaliu cum poate fi realizata o asemenea modificare tehnologica, un Touch ID integrat in butonul Power al iPhone 8 fiind o schimbare mare. Apple ar urma sa schimbe butonul Power in totalitate, el avand un cititor de amprente integrat si un panou de safir pentru a proteja apasarea in timpul folosirii iPhone 8.

iPhone 8 – noul Touch ID confirmat de Apple

Necesitatea apasarii butonului Power al iPhone 8 pentru a scana amprenta si a autoriza orice este securizat, nu pare a fi o idee chiar atat de grozava. Imaginati-va ca veti fi obligati sa faceti asta cand va deblocati terminalele, cand descarcati aplicatii, sau accesati date sensibile, compania Apple putand genera extremd e multe critici pentru iPhone 8 cu un asemenea sistem.

Apasarea butonului Power al iPhone 8 pentru a autoriza amprenta si tot ceea ce este necesar cu TouchID, nu reprezinta o miscare naturala pentru utilizator. Majoritatea utilizatorilor vor fi nevoiti sa invete aceasta noua miscare si sigur nu o vor aprecia, avand in vedere ca utilizarea in acest mod nu este chiar atat de logica, asa ca ramane de vazut daca va ajunge in iPhone 8.

“A finger biometric sensor assembly may include a finger biometric sensor integrated circuit (IC) die having a finger sensing area and a cover layer aligned with the finger sensing area. The finger biometric sensor may also include a direct bonding interface between the finger biometric sensor IC die and the cover layer.”

Cele mai recente zvonuri privind iPhone 8 dau de inteles ca Apple a reusit sa integreze Touch ID sub ecranul terminalului si nu in carcasa acestuia, sau intr-un buton Power. Avand in vedere ca productia componentelor pentru iPhone 8 a inceput, va fi interesant de vazut ce vom mai afla in urmatoarele zile cu privire la produsele americanilor.

iPhone 8 Touch ID buton Power

 

 • durusmihai

  Decat pe spate.. nu cred ca ar fi o optiune chiar atat de rea pana la urma, e destul de natural sa apesi butonul de power cand folosesti cu o mana telefonul, deoarece ai de deplasat putin degetul in sus cand actual oricum trebuie sa il duci in jos pentru a ajunge la home button..

 • Mr. Tambourine Man

  povesti vanatoresti

 • Srb Srb

  Ar fi varianta de mijloc dar brevet a avut si pt display deci inca nu stim sigur. Doar acel buton power lunguiet ar fi o sugestie

 • Srb Srb

  Sincer da, ramane si varianta asta ramane press and unlock cum este si acum. Sa vedem,poate vezi ca peste 2 zile avem brevet pt senzor pe spate

 • gruia

  Păi poate nu trebuie apăsat și doar atins. Cum este acuma la iPhone șapte.

 • Srb Srb

  Da,dar daca ai display inchis,apesi si se deschide+unlock

 • amfetamin

  Ciudat este ca butonul power e sus pe dreapta ca înainte de iPhone 6.

 • Srb Srb

  cred ca acolo este doar o poza aleatorie pt brevet. sa nu uitam la ipad inca se afla acolo

 • Kfc

  Cred ca sunt șanse mari să fie in butonul lock. Dar nu e o implementare rea deloc. E mai bina decât implementarea senzorului pe spate.

 • georgeB

  Eu zic ca nu o sa faca Apple greseala sa puna senzorul de amprenta pe spate

 • Leo MC

  Butonul home – care aprinde ecranul și permite accesul – ne-a cam dezobișnuit să folosim butonul power…

 • ibadea

  Super, Touch ID in ecran si in butonul power.

 • Ionut

  pa daka samsung nua skos sensor pe geam kum sa fura aple

 • BURN

  Probabil va fi ca la mac doar atingi fără sa apeși!

 • Fenom

  Cata inovatie…:))… E o idee buna dar…nu au facut nimic nou… Pe Sony exista de mult timp si functioneaza excelent

 • Fenom

  Sârâbâ o sa acuze Sony ca au copiat Apple :)))