Samsung Galaxy S8 a rezolvat o mare Problema

Samsung Galaxy S8 a reusit sa rezolve intr-un final marea problema a bateriilor care explodeaza si au generat un scandal imens pe final de 2016.

Samsung Galaxy S8 a fost lansat in cursul lunii aprilie de catre compania Samsung, iar din cate se pare a rezolvat o foarte mare problema a coreenilor. Mai exact, vorbim despre problema exploziilor bateriilor cu care s-a confruntat seria Galaxy Note 7 in toamna anului trecut, Samsung Galaxy S8 fiind lansat pe piata fara ca vreo explozie sa fie inregistrata.

Da, ati citit bine, nu exista pana in prezent vreo documentare a unui caz al unui Samsung Galaxy S8 explodat undeva in aceasta lume, realizarea fiind una mare pentru coreeni. Peste 50 de zile au trecut din momentul lansarii oficiale a primelor modele ale Samsung Galaxy S8, iar cei de la Samsung se bucura de o perioada in care niciun model din aceasta serie nu a explodat.

Desi Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus folosesc baterii de 3000 mAh si 3500 mAh similare cu cele din seria Galaxy Note 7, se pare ca ele nu mai au probleme. Samsung a fost obligata sa modifice design-ul interior al Samsung Galaxy S8 pentru a evita probleme cu exploziile bateriilor, iar aceasta schimbare de strategie pare sa dea intr-un final roade.

Samsung Galaxy S8 a rezolvat o mare problema a bateriilor explozive

Foarte multa lume se astepta ca Samsung Galaxy S8 sa aiba probleme cu exploziile dupa ce s-a descoperit ca Samsung va folosi aceeasi furnizori pentru baterii. Samsung pare totusi sa fi inteles marea problema, asa ca nu a crescut capacitatea bateriilor Samsung Galaxy S8 si a decis sa implementeze masuri suplimentare de verificare a calitatii produselor.

Cei de la Samsung au anuntat la inceputul acestui an implementarea unui sistem foarte riguros de testare a calitatii terminalelor Samsung Galaxy S8 produse in fabricile asiatice. Cativa pasi suplimentari sunt acum facuti cand un Samsung Galaxy S8 este testat dupa iesirea de pe linia de productie, iar asta i-a adus linistea mult dorita companiei Samsung dupa luni de probleme.

“There have no battery problems reported in Samsung Electronics Co.’s latest Galaxy S8 and the Galaxy S8 Plus smartphones since their launch in April. The sources attributed the lack of any incidents so far to the company’s commitment to strict quality protocols across its entire development process.”

Avand in vedere ca Samsung Galaxy S8 a fost lipsit de problemele pe care predecesorul sau le-a avut, este de asteptat ca Samsung Galaxy Note 8 sa aiba parte de o lansare linistita. Samsung Galaxy S8 a invatat, cel mai probabil, compania Samsung ca trebuie sa acorde o importanta mare produselor pe care le vinde, asa ca s-ar putea sa nu mai existe scandaluri cu explozii prea curand.