eMAG – 14 iunie cu 750 LEI reducere la iPad

eMAG are in momentul de fata tablete iPad disponibile cu pana la 750 LEI reducere, in categoria de produse din aceasta pagina, pentru toti cei interesati sa se bucure de un asemenea produs al companiei Apple. Vorbim despre o gama foarte variata de tablete care pot fi cumparate la pret mai mic decat cel la care sunt vandute chiar si prin intermediul Apple Store-urilor din Europa, in momentul de fata.

Fie ca vorbim despre iPad Air, sau iPad Pro, cei de la eMAG au disponibile reduceri foarte bune, de pana la 750 LEI pentru tabletele companiei Apple, iar oricine se poate bucura de ele. Pe masura ce Apple inregistreaza scaderi constante ale vanzarilor, preturile tabletelor sale iPad continua sa scada, astfel ca acum ne bucuram de reduceri foarte bune la acest tip de produse.

eMAG are in vanzare cele mai noi modele de tablete iPad, adica cele lansate in luna martie a anului trecut de catre compania Apple, aceasta fiind ultima actualizare pentru serie. Modelele noi de tablete iPad disponibile in categoria de produse din aceasta pagina beneficiaza de reducere de pana la 500 LEi in momentul de fata, foarte buna pentru serie.

eMAG – 14 iunie cu 750 LEI reducere la iPad

Fie ca vorbim despre tablete iPad cu ecrane de 7.9 inch, sau 12.9 inch, compania Apple are preturi reduse cu pana la 750 LEI, pentru a oferi ceva pentru fiecare buzunar. Vorbim aici doar despre tablete noi, care sunt disponibile pentru achizitie direct din stocul magazinului in momentul de fata, pentru cele resigilate preturile beneficiind de reducere dubla.

Mai exact, in aceasta pagina sunt disponibile tablete iPad resigilate care pot fi cumparate cu reducere de 750 de LEI in momentul de fata de la cei de la eMAG. Aceste tablete sunt vandute si, in cea mai mare parte, returnate de catre clienti, apoi verificate de catre angajatii eMAG pentru a indeplini standardele de conformitate si repuse in vanzare cu toate beneficiile unui produs nou.

Indiferent ce tip de tableta iPad veti alege, trebuie sa stiti ca pretul final va fi mai mic decat cel practicat de catre compania Apple prin intermediul Apple Store, asa ca puteti fi siguri ca veti beneficia de un deal bun. In concluzie, aici gasiti toate tabletele iPad noi vandute de catre eMAG la reducere, iar in aceasta pagina le puteti gasi pe cele resigilate.

eMAG - 14 iunie 750 LEI reducere iPad