iPad Pro 10.5 inch – primul test de rezistenta

iPad Pro 10.5 inch este trecuta astazi printr-un prim test de rezistenta care are menirea de a ne spune la cel fel de “tortura” putem supune tableta Apple fara a ne face griji. Ei bine, daca va uitati cu atentie la testul de mai jos, veti observa ca tableta iPad Pro 10.5 inch nu suporta chiar atat de bine impactul cu suprafetele dure, ecranul crapandu-se destul de usor.

Daca veti scapa iPad Pro 10.5 inch din mana cu ecranul in jos de la o distanta echivalenta cu cea la care o tineti in timpul folosirii, ecranul are sanse de a se crapa. Carcasa este pe de alta parte mult mai rezistenta, deci daca iPad Pro 10.5 inch va carea cu carcasa pe suprafata dura, ea nu va fi afectata intr-un mod care sa impiedice folosirea obisnuita.

iPad Pro 10.5 inch – fragilitatea demonstrata de primul test de rezistenta

ipad-pro-10-5-inch-test-rezistenta

iPad Pro 10.5 inch este deasemenea destul de usor de indoit, lucru la care trebuie sa ne asteptam de la o tableta atat de subtire produsa de catre Apple. Spre deosebire de iPhone, iPad Pro 10.5 inch nu este pusa in buzunar pentru a se aplica greutate asupra mijlocului carcasei, dar daca o puneti in ghiozdane, sau rucasce, atunci trebuie sa aveti grija pentru a nu o gasi indoita.

Desi Apple nu considera ca iPad Pro 10.5 inch trebuie sa fie si rezistenta, trebuie sa existe totusi responsabilitate in ceea ce priveste modul in care este gandita. Pot exista persoane care se potr trezi cu tablete iPad Pro 10.5 inch indoite in functie de unde le plaseaza in timpul transportului, asa ca trebuie sa aveti grija cu ea.